SİLAHLAR, MÜHİMMAT, EKİPMAN HAKKINDA HER ŞEY > HAVALI SİLAHLAR GENEL VE TEKNİK PAYLAŞIMLAR

hatsan mod 125 saçma tavsiyesi?

<< < (2/2)

Mustafa GÜRHAN:
Merhaba

Kullandığınız tüfeğin isabetlilik için  ve uzak  mesafeye saçması 18 -22 grain arasıdır. Daha güçsüz modellerde 16 ve 14 grain kullanılır.

En iyi sonuçları JSB EXact jumbo heawy 18 rain , harsan torpedo 20 grain , gamo ts 18/ ts 22, ile

alırsın 50 metre de crossman pointed iyi toplar ama hafif gelir. Uzak mesafelerde 18 grain super dome tarzı

saçma düşüşte faydalı olur. Tahribat için hollow point crossman/h&n/rws( yurt dışında av saçması) jsb predator, gamo red devil.

Hedefte Güç / enerji oluşturan jsb moster 25.4 grain ( favorim), Gamo rocket , ince mehmet 30 grain.

Kağıtta düzgün delik açması ve 50 metreye kadar atarım dersen match serisi saçma ( pellet)almalısın.

Not : Gamo çok yumuşaktır pislik yapar, crosman çok serttir deler geçer, jsb çok düzgündür inceleyince

görürsün.

Yazdıklarımın hepsi tecrübemdir 2 yaylı 1 pcp sahibi olarak yazıyorum, saygılar...

O.Kemal TÜRKDOĞAN:
merhaba
togay Bey
gerçekten çok güzel açıklama yapmıssınız tesekkurler

H&N Baracuda Hunter 5,5 mm   denemesini yapacağım  bende mod 125 vortex var  ve   gamo rocket aldım   umarım uygun olmustur
tesekkurler

Fatih ÖZKAN:
exact Jumbo bence en iyisi... Hatta silahın testleri vs... bu pellet ile yapılıyor

Osman SÖYLER:
Arkadaşlar Hatsan mod 125 de kampseti.com kampanya yapmış. Biliyorsunuz hatsan havalı tüfek yanında dürbünleri kaldırmıştı. Dürbün veren yerler de fiyatı biraz yüksek tutuyor ya da ucuz dürbünlerden veriyorlar. Kampseti'nde gördüm. Hatsan mod 125 lerin yanında 9*32 dürbün hediye var bi bakın derim linki attım aşağı

https://www.kampseti.com/kategori/havali-tufekler

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

There was an error while thanking
Thanking...
Tam sürüme git