AVCILIK - ATICILIK İLE İLGİLİ RESMİ KURUM, FEDERASYON VE DERNEKLER > TAF

Başkentte Neden Bir Poligon Yok?

<< < (2/13) > >>

Serkan ÇAKAR:

--- Alıntı yapılan: Taylan SEDEN - 11 Eylül 2012, 22:42:17 ---2 sene önce İstanbuldan geldim Ankara ya Federasyonu aradım Ankara poligonu nerde diye sordum; en yakın poligonlar  Konya ve Eskişehir de yanıtı geldi federasyon yetkilisinden :(

--- Alıntı sonu ---

hani sorsalardı bana ankaraya gelmeden önce ankarada kaç poligon var biliyonmu diye.....

en az 2 derdim..... :) :) :)

ama malesef yok.....beni pek ilgilendirmiyorda....arada gidip ustaları izlesek fena olmazdı......

inşallah en kısa zamanda başkent poligonuna kavuşur....

Bahattin ÖRTÜKOĞLU:
Atıcılık ve Avcılığın duayeni Sn:Metin Sertoğlu küstürüldü.Kayhan Torpil rahmetli oldu.Tüm avcılar derneğinde merak kalmadı.Böle bir durumda nasıl başkentte poligon olurki gönül veren kalmayınca.Bence gençlik sporun ayıbı.

musa karakuşçu:
maliyeti ne ki bu poligonun..da girmiyorlar..

Murat YILMAZ 61:
Arkadaşlar Ankara ya 7 yıl sonra dönüş yapıyorum .İstanbul da neredeyse kapımızda poligon vardı . Ankarada durumlar ne oldu acaba , anladığım kadarıyla bir poligon açılacakmış ayrıntısını bilen aydınlatırsa iyi olur. Saygılar.

Ümit TAŞER:
Trap ve skeet için Poligon falan yok aramayın  :( >:(  sırf tüfek atabilmek için uygun bir arazi aramaktan canım çıktı, Trap için lisans çıkarıcam ama poligon olmadıktan sonra ancak süs olur. yapılacak söylentisi var ama sadece söylenti. Az önce TAF'ı aradım ve hala olmadığını 19mayıs spor kompleksinde havalı silah poligonu olduğunu söylediler. Yeni yıldada yapılması planda yokmuş...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

There was an error while thanking
Thanking...
Tam sürüme git