AVCILIK - ATICILIK İLE İLGİLİ RESMİ KURUM, FEDERASYON VE DERNEKLER > TAF

TAF dan Avcılığı ayırın, TAF olağan üstü genel kurulu 28 ocak 2015

<< < (2/2)

Ramazan KİLLİ:
Tebrikler Tuncay Hocam, önemli bir konuyu gündeme taşımışsınız. İlçelerde ve illerde MAK toplantıları da başladı. Avcıların kendi sorunlarını dile getirmede biraz daha etkin olması gereken günlerdeyiz bence de.

Polat OLUR:
Artık bütün dernekler avcılık ve atıcılık ismiyle kuruluyor...Ben atıcıyım ve avcıyım..ve atıcıların bir çoğu böyle..ayrılmak bir fikir gibi görünsede bunun gerçekleşeceği kanısında değilim...yeni bir federasyonun yada bir birimin kurulması uzun bir süreç...Şu anki adaylar içerisinde ve yönetim adayları içerisinde gerçekten avcılığa sahip çıkacak kişiler olduğuna inanıyorum..son bir kaç başkan ve yönetim gerçekten kötü bir görüntü çizdiler.son bir kez daha bekleyip görmek ve gerektiği kadar kamuoyu olup yeni seçilecek adaya hem destek vermek hemde sesi duyurmak gerektiğine inanıyorum.Delegelerin bir çoğunluğu hakem eski sporcu ve bürokratlardan oluşuyor..yine dernekler var ama atıcı ağırlıklı delege..Ama sonuçta avcılıktan geliyorlar...Avcılar sesini fazlaca duyurmak zorunda bu kesin..bu kamuoyunu oluşturalım..Ben delege olarak katılacaktım ama faal olarak sporculuk yaptığımdan Yine atıcılık dernek başkanımız Mehmet Devecioğlu delege olarak katılıyor bende izleyici olarak genel kurula katılacağım..Bakalım neler olacak .

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

There was an error while thanking
Thanking...
Tam sürüme git