SİLAHLAR, MÜHİMMAT, EKİPMAN HAKKINDA HER ŞEY > HAVALI SİLAHLAR GENEL VE TEKNİK PAYLAŞIMLAR

HAVALI TÜFEK ÖNERİSİ YARDIM !!

<< < (2/7) > >>

Enes Malik TEPE:

--- Alıntı yapılan: Murat KARAKAYA - 16 Kasım 2017, 17:01:53 ---Murat Bey, bilgisizliğimi mazur görün. "PCP 5.5 mm" diye arama yaptığımda net bir şey anlayamadım. PCP bir bir tip sanırım ? Son olarak alacağım havalı tüfek ne marka olursa olsun dürbünü ayrı mı almak gerekiyor ? Eğer öyleyse tüfek dürbün uyumu için için bir öneriniz var mıdır. Teşekkür ederim

--- Alıntı sonu ---
PCP tup basınclı olarak kullanılan cesıt abi.Normal havalıdan daha yuksek deliciliği vardır ve haliyle daha pahalıdır.Çok profesyonel bir şey aramıyorsanız dürbün konusu sıkıntı olmaz diye umuyorum ama mengene de sıfırlamanız gerekir.Hatsan'ın size uygun bir çok modeli var mod ile başlayan.Bir bakarsanız aradığınızı bulursunuz diye tahmin ediyorum.Kolay gelsin.

Ertuğrul CENGİZ:
Daha ayrıntılı bilgi isterseniz airguntürk.com adlı forumu da ziyaret edebilirsiniz, bunlar şahsi görüşlerimdir.

Yaşar KÖKÇEN:
Stoeger yaylı tüfekle başlayın bence. Kurması kolay, isabeti güzel, tepme az. PCP tüfek alırsan pompaydı, scuba tüpüydü, oringdi, gresdi derken bıktırabilir. PCP alsan da mutlaka bir tane yaylı tüfeğin olmalı. PCP konforuna yakın Zoraki tabancalar var, dipçikte takınca tüfekten farkı kalmıyor.

Murat KARAKAYA:

--- Alıntı yapılan: Yaşar KÖKÇEN - 17 Kasım 2017, 12:15:35 ---Stoeger yaylı tüfekle başlayın bence. Kurması kolay, isabeti güzel, tepme az. PCP tüfek alırsan pompaydı, scuba tüpüydü, oringdi, gresdi derken bıktırabilir. PCP alsan da mutlaka bir tane yaylı tüfeğin olmalı. PCP konforuna yakın Zoraki tabancalar var, dipçikte takınca tüfekten farkı kalmıyor.

--- Alıntı sonu ---

Yaşar Bey merhaba, stoger yaylı tüfek alırsam beni tatmin eder mi etmez mi veya bir süre sonra sıkılıp keşke daha iyisini mi alsaydım ikileminde kalıyorum. Bir yerde okumuştum belli bir süre sonra yay sıkıntı yapıyormuş atış dengesi ve tesir azalıyormuş ne derece doğrudur böyle bir sorunla karşılaşır mıyım ? Stoger yaylı tüfeğin etkisi nasıldır ne derece tesirlidir ? Hangi model marka önerirsiniz ? Örneğin ben karga da avlamak istiyorum işimi görür mü ? Kaç metreye kadar tesirli atışlar yapabilirim ? Yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler

Volkan URAS:
5.5 mm Hatsan mod 125 sniper vortex'i şiddetle tavsiye ederim. İnternet den özelliklerini araştırın nedemek istediğimi anlıcaksınız. Uzun araştırmalar sonucu aldım, hiç pişman değilim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

There was an error while thanking
Thanking...
Tam sürüme git