SİLAHLAR, MÜHİMMAT, EKİPMAN HAKKINDA HER ŞEY > AV DOĞA GİYİM, MALZEME, EKİPMANLARI

PDM veyahut MECANİK red dot tavsiyesi

<< < (2/2)

Alkan YOKSUL:

--- Alıntı yapılan: Orhun HAŞİM - 24 Şubat 2022, 00:49:59 ---Yivsiz 12 kalibre tüfeğime red dot bakıyorum pahalılıktan doları 3 markaya düşürdüm bushnell mecanik ve pdm bu markaların hangisini önerirsiniz (paralax özellikle önemli)

--- Alıntı sonu ---
Orhun Bey kardeşim. Sezon öncesi, reddot konusunda ben de uzun bir araştırma yaptım. Kullanan arkadaşların deneyimlerinden de yola çıkarak Vortex Crossfire aldım. Fiyat/Performans açısından güzel bir ürün. Gerçi alternatifleriniz arasında yok ama yine de yarrdımcı olabileceğini düşünerek paylaşmak istedim.

Orhun HAŞİM:

--- Alıntı yapılan: Abdullah ORUÇ - 25 Şubat 2022, 03:05:14 ---
fiyatı 250 euro üzerinde ise al kullan. orjinaldir.
altında ise ilk atış yaptığın gün kullanırsın. eve dönerken çöpe atmayı unutma...

--- Alıntı sonu ---

bushnell daha çok dürbün üzerine üretim yapıyor az da olsa reddot holosight da üretiyormuş pahalı modelleride var ama bu bulduğum model eskimiş model 80 dolar yurt dışında TR de 1750 tl ye satıyorlar orjinal olduğunu düşünüyorum yarın gidip bakıcam ama marka olarak güvenilirmi TR de bir yorum bulamadım

--- Alıntı yapılan: Alkan YOKSUL - 25 Şubat 2022, 08:42:52 ---Orhun Bey kardeşim. Sezon öncesi, reddot konusunda ben de uzun bir araştırma yaptım. Kullanan arkadaşların deneyimlerinden de yola çıkarak Vortex Crossfire aldım. Fiyat/Performans açısından güzel bir ürün. Gerçi alternatifleriniz arasında yok ama yine de yarrdımcı olabileceğini düşünerek paylaşmak istedim.

--- Alıntı sonu ---

evet aslında gönül ister ki tak diye vortex alayım ama malum zaten bütçeyi aşarak alacağım daha da aşmak mantıklı gelmedi ama önerinize göre canik mo 2 de vortex ve truglo optikleri kullanıyorlarmış ona yöneleyim o zaman  :D
edit: birde böyle bir ürün var birde barska markasını duyan gören deneyen oldumu acaba çünkü merceği bayağı geniş ve güzel görünüyor tam av tüfeği için yapılmış gibi
https://www.hatsanstore.com/barska-1x22x33-weaver-hedef-noktalayici-red-dot-sight-pmu4656

Emrah KÜÇÜK 34:
selamlar g.sniper marka kullaniyorum kendim oldukça memnunum
300 metrelerden dahi vuruşlar yaptım çok defa 12 kalibre içinde uygun
vortexden hiçbir eksisi yok emin olun ve emsallerinden 1250tl daha ucuz tavsiye ederim
marka da türkiyede siparişle yurt dışında ürettirilen bir marka ve garantili
gazioutdoor.com dan inceleyebilirsiniz

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

There was an error while thanking
Thanking...
Tam sürüme git