KÖPEKLER HAKKINDA HER ŞEY > FRENCH - FRANSIZ IRKLARI
''Epagnuel Blue Picardy'' Bu Irk Hakkında Bilgisi Olan Var mı?
Taşkın GESİLİ:
--- Alıntı yapılan: Nuri ÖNEL - 19 Mayıs 2012, 11:02:42 ---Av resmi ve videolarınızı merakla bekliyoruz.
RASGELE
--- Alıntı sonu ---
Barut' tan çalının içindeki yoz kekliğe ferma ;
Bu ırkın en sağlam yaptığı iş APORT! ;)
Saygılar....
Nuri ÖNEL:
Güzel bir ferma paylaşım için teşekkürler.
Avdaki stilleri e.bretonamı banziyor merak ettim.
RASGELE
Taşkın GESİLİ:
--- Alıntı yapılan: Nuri ÖNEL - 21 Mayıs 2012, 14:01:58 ---Güzel bir ferma paylaşım için teşekkürler.
Avdaki stilleri e.bretonamı banziyor merak ettim.
RASGELE
--- Alıntı sonu ---
Nuri abi, bence bu iki ırk birbirine çok benziyor, araması çoz hızlı ve korkusuzlar ancak biraz bacak boyları ve kalıpları Breton' dan büyük... Ayrıca sitemizde ben daha önce görmüştüm siyah gri bir breton vardı onunda ben Blue picardy olduğunu düşünüyorum... Saygılar...
Ahmet ŞAKİROĞLU:
Maşallah Abi
Avlanmak nasip olmadı daha ama sizin niye bu kadar çok iyi avcı olduğunuz ve neden avdan bu kadar keyif aldığınız anlaşılıyor.Ne diyim kısmet inş bizede bu köpeklerin fermasına kuş vurmak nasip olur...Ama size tavsiyem bu köpeklerle sakın ptırak dikeni olan tarlada bıldırcın avlamayın ;D ;D
Taşkın GESİLİ:
--- Alıntı yapılan: Ahmet ŞAKİROĞLU - 21 Mayıs 2012, 14:54:45 ---Maşallah Abi
Avlanmak nasip olmadı daha ama sizin niye bu kadar çok iyi avcı olduğunuz ve neden avdan bu kadar keyif aldığınız anlaşılıyor.Ne diyim kısmet inş bizede bu köpeklerin fermasına kuş vurmak nasip olur...Ama size tavsiyem bu köpeklerle sakın ptırak dikeni olan tarlada bıldırcın avlamayın ;D ;D
--- Alıntı sonu ---
Kardeşim iyi avcılık, iyi köpek bunlar senin iyi bakışın... Sizlerin yanında... :) Ama avdan zevk alma konusuda haklısın el kadarken alıp kucağında beslediğin büyüttüğün köpeğin ile dağlarda sadece onun nefes sesi eşliğinde avlanmak varyaa hele birde keklik harlaması sesi varya herşeye bedel zevklerin kralı..... Şimdiden rüyalarıma girer oldu dün fena bir rüya gördüm anlatırım sonra.... ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git