KÖPEKLER HAKKINDA HER ŞEY > ANADOLU KÖPEK IRKLARI
ANADOLU AKSARAY MALAKLISI ÇOBAN KÖPEĞİ 70 bin liraya SATILDI...
can kolcak:
Malaklıların tanıtımı amaçlı iyi bi reklam olmuş insanların ilgisini çekti TV karşısında bilerek yapılmış bi açık arttırma.Ayrıca o 70 bin liraya satıldığı söylenen köpek erkektir Aksaraylı Ala ismi.Büyük ihtimalle efsane Büyük Alanın oğlu yada torunu.Efsane olması ''meydanlardaki'' başarılarında gelir ''meydan'' ring anlamındadır ''meydancı'' dövüş köpeği anlamına gelir.Çoban köpekleri camiasında meydancılık dünya çapında yapılmaktadır inanılmaz derecede fazla köpek dövüştürücüsü mevcuttur şampiyonalar düzenlenir türkiyenin baş meydancısı falan belirlenir.Başa dövüşen bi köpek bile en fazla 15 bin lira falan eder çok büyük yalan ama iyi reklam zaten çoban köpeği üreticileri tv programlarında bu abartı fiyatları sölüyerek zaman zaman reklamlarını yapar insanlarında duydukları fiyatlarla ilgisini çekerler.
Tunç GEÇGİL:
Onu bunu bilmem de bizim buralarda bir söylenti dolanır. Paylaşayım dedim,,,,
Bosch un fabrikası ile MAKO (Magneti marelli KOÇ) fabrikası yanyanadır. Mako'nun erkek sivas kangalı aradaki duvarı aşmış
Bosch un erkek alman çoban köpeğini boğmuş, dişisine takmış geri gelmiş. Kırma yavrular doğunca
olayın astarını anlamışlar Bosch MAKO ya dava açmış kazanmış :)
Tunç GEÇGİL:
Çok güzel çok asil bir ırk katılıyorum ancak
70 bin lira verilen köpeğin koruyacağı ev fabrika yada sürüyü görmek isterdim.
Yavrularını da 35binlaradan satmaya çalışırlar :) :) :) :)
pazarlama taktiği gibi geldi bana
A.İhsan MUDANYALI:
--- Alıntı yapılan: Tunç GEÇGİL - 06 Mayıs 2014, 22:09:01 ---Onu bunu bilmem de bizim buralarda bir söylenti dolanır. Paylaşayım dedim,,,,
Bosch un fabrikası ile MAKO (Magneti marelli KOÇ) fabrikası yanyanadır. Mako'nun erkek sivas kangalı aradaki duvarı aşmış
Bosch un erkek alman çoban köpeğini boğmuş, dişisine takmış geri gelmiş. Kırma yavrular doğunca
olayın astarını anlamışlar Bosch MAKO ya dava açmış kazanmış :)
--- Alıntı sonu ---
tunç kardeşim güldürdün beni ;D ;D ;D ;D
Berat ŞAHİN:
arkadaşlar bu zevk meselesi bunu satın alan arkadaş illa bir sürü bekletecek değilya zenginin biri almıştır adamlar bir güvercine araba ev veriyor çok görmeyin bence :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git