KÖPEKLER HAKKINDA HER ŞEY > ANADOLU KÖPEK IRKLARI
TÜRK TAZISI (Bize özgü en eski av ırklarından birisi)
İskender GÜRDAĞ:
bence artıkherşey için biraz geç yaklaşık 4 yıldır Elazığ'dayım pekçok avcıyla tanıştım görüştüm tazı hakkında da pekçok bilgi edindim ancak türk tazısını besleyen hiç görmedim duymadım tazı kültürü yokolmak üzere birkaç tane afgan tazısı besleyenn var o kadar acilen yurt çapında bir araştırma yapılmalı ve türk tazısı geri kazanılmalıdır bu amaçla başta K.I.F. olmak üzere bütün klüplerimizi göreve davet ediyorum yoksa bu ırk tamamen tarih olacak ve istesek de geri kazanılamayacak.
Sadettin BAŞARAN:
Tazılar benim çocukluğumda da çoktu...ama maalesef şimdi her güzel şey gibi yok oldu yada yok olmak üzere...Sahip çılıkmalı...
Sabri AKDENİZ:
Sayın Aykut Soytutan,benim Mardin-Kızıltepe yolunun ova kesiminde kurulmuş zannederim ismide OVAKÖYÜ idi.Tazıların pointer gibi kısa tüylü ve çok zarif vücut yapıları vardı.Hepsinin sırtlarında birer parça çuval bağlarlardı.İnşaallah o köydeki avcı kardeşlerimiz bu köpeklerini kaybetmemişlerdir.Mardine bir gittiğimde o köye uğrayacağım.Şayet varsa edinmenin yollarını arayacağım.Ha gayret.
Seçkin ERLER:
Selamlar benim elimde 1dişi 1 erkek var ve bir tanıdığımdada tek dişi var ama eskisi kadar bol bulunan bir hayvan değil
Seçkin ERLER:
tazılarım satılıktır isteyene resim atabilirim
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git