KÖPEKLER HAKKINDA HER ŞEY > ANADOLU KÖPEK IRKLARI
Sarı av köpeklerimiz
İbrahim YENİGELEN:
mustafa kardeşim altın değerinde bir köpek sahibi olmuşsun değerini bil,elimizdeki bu değerleri günden güne kaybediyoruz çok pişman olacağız ama ne çare dostlar,elinde yerli dişi köpeği olan buyursun gelsin bende bir erkek var her avı süper süper zeki ve akıllı bu ırkı en azından kaybetmemek adına.
bir avcının dilinden halinden anlayan bir köpek benimle beraber tahtalı beki yapıyor.
A.İhsan MUDANYALI:
bu tür ırklar ıslah edilip üzerinde durulursa kanımca çok iyi gerçek türk avköpekleri ortaya çıkacaktır.manşallah.çok sevimli.güle güle büyütün
Halil ARIK:
Benim dişi köpeğimde aynısı cinsinide öğrenmiş oldum ilk defa burda duydum buldan sarısı diye araştırdım köpeğimin anneside küçükken sarayköyden gelmiş 6 aylık oldu şimdiden araması kokusu çok güzel
Sabri AKDENİZ:
Bakın internet ortamı yararlı işler için kullanılırsa böyle sağda solda unutulmak üzrere olan ırklarında buluşturulmasınada yarıyor.Buldanları üretin derim.Haydi rastgelsin.Selamlar.
Rıdvan GELEN:
Bu köpeklerin değerini bilmek lazım. Ama insan elindekinin değerini kaybedince daha iyi anlıyor. Selamlar.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git