Öncelikle merhaba Onurcan bey.Bende amatör balıkçılıkla uğraşıyorum.Size nacizane tavsiyelerimi ve tecrübelerimi aktarayım.Öncelikle şunu söyleyimki ben sazan balığı avında kesinlikle ilk önce güzel bir yer şeçtikten sonra suyun içerisini yemleme yapıyorum.Bunun içinde yaklaşık olarak 5 kilo kuru mısır,2 kilo kadar buğday ve 5 kilo kadar da kuzu küspesi kullanıyorum.Bu yemleme için botunuz varsa eğer botla açılarak yapabilirsiniz.Tabi oltaları atacağınız mesafeyi yemlemeniz gerekmektedir.Eğer botunuz yoksa size bir tiyo vereyim.500 mg su şişesini yarıdan kesiniz.Kapaklı tarafını kullanacaksınız.Şişenin kapağını çıkartıp,bir zargana topu veya pinpon topu olabilir güzelce silikonla yapıştırınız.Daha sonra diğer tarafına şişenin kenarlarından iki adet karşılıklı delik deliniz.Ve 15 cm kadar bir bakır teli U biçiminde kıvırıp bu deliklere bağlayınız.İşte size yemleme aparatı.Daha sonra atarı yüksek bir makina ile yemleri buna doldurup yemleme yapacağınız noktaya fırlatınız.Unutmayınki büyük balıklar genelde derinde olurlar ve genellikle akşam ve sabah erken saatlerde yemlenmeye çıkarlar.Bu saatlerin dışında inlerine çekilip dinlenirler.Ben sazan avında bu yemlemeyi yaptıktan sonra iğnelerin ucuna sarı boncuk takıyorum ve yemleme yaptığım bölgeye diziyorum oltaları.Daha sonrası da nasip kısmet tabiki.Başlıyoruz beklemeye.Size sunu söyleyim ki bence en güzel yem boncuk.Bu zamana kadar da hiç boş dönmedim.Mısırla yaptığınız her yemlemeli avınızda sarı boncuk kullanabilirsiniz.Size Rast gele umarım birazda olsa fikir verebilmişimdir.