TRAP-SKEET ATICILIĞI > ATICILIK GENEL KONULAR
Trap-Skeet Lisans İşlemleri
Ahmet ÖZTÜRK:
Burak merhaba..sağlık raporu sağlık ocaklarından olurmu?sence klüp lisansımı,ferdi lisansmı daha iyi?klüp bizi fazla desteklemiyor..artıları eksileri ne olur?selamlar
Ş.Burak SEZER:
--- Alıntı yapılan: Ahmet ÖZTÜRK - 27 Şubat 2012, 00:43:56 ---Burak merhaba..sağlık raporu sağlık ocaklarından olurmu?sence klüp lisansımı,ferdi lisansmı daha iyi?klüp bizi fazla desteklemiyor..artıları eksileri ne olur?selamlar
--- Alıntı sonu ---
Merhaba Ahmet abi..
Önceden devlet hastahanelerinden alıyorduk fakat yeni uygulamada sağlık ocaklarından da alabiliyoruz artık..
Ben şahsen kulübe bağlı atıcıyım ve babam da o kulübün başkanı olduğu halde bize herhangi bir etkisinin olduğunu görmedim diyebilirim.. :) :)
Ama yine de bir yere bağlı olmakta fayda vardır diye düşünüyorum..
Enis DEMİRBAŞÇI:
Ben gönderdim belgeleri yeni çıkartacak arkadaşlar için bilgilendireyim.
3 Tane fotoğraf
Sağlık ocağından sağlık raporu
Garanti Bankasına 18 yaşından büyükler 15 TL yatırıyor.
Nüfus cüzdanı fotokopisi
TAF sitesindeki sporcu bilgi formunu doldurun
Ferdi olarak başvuranlar postayla Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonuna postalıyor,Diğerleri Gençlik ve Spor Müdürlüğüne postalıyor.
Bir hafta sonra Lisans eve gelecekmiş ben de bekliyorum :)
Ş.Burak SEZER:
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim..
Ercan KALE:
--- Alıntı yapılan: Enis DEMİRBAŞÇI - 03 Mart 2012, 16:10:40 ---Ben gönderdim belgeleri yeni çıkartacak arkadaşlar için bilgilendireyim.
3 Tane fotoğraf
Sağlık ocağından sağlık raporu
Garanti Bankasına 18 yaşından büyükler 15 TL yatırıyor.
Nüfus cüzdanı fotokopisi
TAF sitesindeki sporcu bilgi formunu doldurun
Ferdi olarak başvuranlar postayla Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonuna postalıyor,Diğerleri Gençlik ve Spor Müdürlüğüne postalıyor.
Ferdi olarak basvurdugumda aticilik ve avcilik federasyonuna gonderiyorum bana lisansimi federasyon mu gonderecek dogru mu anlamisim
Bir hafta sonra Lisans eve gelecekmiş ben de bekliyorum :)
--- Alıntı sonu ---
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git