KARA AVCILIĞI:---TÜRÜNE GÖRE AVLAR VE AVCILARI--- > KARGA, SAKSAĞAN İLE DİĞER KUŞ AVLARI VE AVCILARI
Sığırcık Neden Avlanmıyor?
Atakan BOZKAYA:
Abilerim, amcalarım hep merak ettiğim bir konu olmuştur. Neden sığırcığa ateş edilmez? Şimdiden Teşekkürler...
Atakan BOZKAYA:
???
Ahmet ÖZTÜRK:
yasak diye biliyorum..birde sığırcık yerleşim yerlerine yakın çöplük ve gübreliklerdede besleniyor..bu neden le avcılığı na pek sıcak bakılmıyor..
Mustafa DEMİRTAŞ:
çocukken sapanla en favori avımdı...bende yasak oldugunu biliyorum... bazen bulut gibi sürü deng geliyor sadece izliyorum........
M.Emin OLGAÇ:
--- Alıntı yapılan: M.Birol DEMİRTAŞ - 15 Ocak 2012, 23:38:21 ---çocukken sapanla en favori avımdı...bende yasak oldugunu biliyorum... bazen bulut gibi sürü deng geliyor sadece izliyorum........
--- Alıntı sonu ---
Aynen birol bey benimde sapanla vurduğum zaman en sevindiğim avdı daha sonra tüfeğe ilk geçiş yaptığım dönemlerde tarlaya çekirge sürüsü gibi yayıldıkları bir anda beni görmelerini sağlayıp uçurttum ve havada oluşturdukları bulutun içine 3 fişek sıktım yağmur gibi düşmeye başladılar.. kaçtane düştüğünü yazsam atıyorsun diyenler olabileceği için yazmıyorum... temizlerken birinin içinden çıkan canlı kurtları gördükten sonra sığırcık olayı benim için 25 yıldır bitti... bu sığırcığın kanında antifriz benzeri bir madde varmış bu nedenle bu kuş donmazmış. selam...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git