KARA AVCILIĞI:---TÜRÜNE GÖRE AVLAR VE AVCILARI--- > KARGA, SAKSAĞAN İLE DİĞER KUŞ AVLARI VE AVCILARI
KARGALAR İNSANA SALDIRIRMI?
Ahmet ARIKAN:
ilkokuldayken tarlada söğüt ağacının dibinde karga bulmuştum, sanırım yavruydu şu an tam hatırlayamıyorum ama uçamıyordu. kargayı alıp bisikletle köye varıncaya kadar diğer kargalar yaklaşık 1 km beni kovaladılar. çocuk aklımla baya korkmuştum :)
Sami KARATAY:
Kargalar yavrusunu uçurmaya alıştırırken , yuvadan uzaklaşan yavrusu için her türlü canlıyı (kedi,köpek,insan vb) yakın taciz eder...
Mustafa DEMİRTAŞ:
sapanla çok vururdum.. saldırı degilde saldıracakmış gibi yapıp çok taciz ederlerdi.....
Ersin TETİK:
Böyle bir film vardı kuşların toplu halde insanlara hatta evlerine kadar saldırdıkları .Arkdaşınız halen o filmin etkisinde olabilir :) Fakat yavrusunu falan alırsan ne blim avlarsan o zaman en fazla taciz uçuşları yapacaktır sana .Daha fazlasını bilemiyorum :)
Ahmet ŞAKİROĞLU:
--- Alıntı yapılan: Çağrı ECE - 08 Ocak 2014, 22:30:10 ---tedbirli olmak lazım :D
--- Alıntı sonu ---
Bowwww kötü kargaya bak kızı yediler :D :D Amanın tırstım kargadan ben,yamımda karga fişeğide taşıyım :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git