0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada sonuçta buluşmayı bu sene biz organize edeceğiz ama birlikten güç doğar diyorum ; Üstadlarım ve Ustalarım engin fikirlerinizi bekliyorum..... 1.Daha önceki buluşmalarımızda eksikliğimiz varmıydı? var ise neydi? 2.Bu zamana kadar yapılan yarışmalar dışında nasıl bir format izleyebiliriz? Bunları 2 soru ile kısıtlamayalım farklı düşüncelere acığız........ Sevgilerimle.........
İbrahim abi evet çok mantıklı sonuçta çok sayıda ördek avcısı var bu konuyu gündeme getireceğim ben.Bu güzel fikir için teşekkür ederim.Farklı fikirlere açığız.......
Sevgili Çağdaş Geçen sene ayrı kalmıştım,bu sene ayrıkalmayı düşünmiyorum,İnşallah bir aksilik olmazsa aranızdayım..Tüm dostlara selamlar sevgiler sunuyorum.
ÇAğdaş afişler hazırlanmadı mı İsim listelerini yavaş yavaş oluşturmaya başlayalım...
sımdıden tertıpleyenlere allah yardımcı olsun ınsallah bır yaramazlık olmazsa ekıbım ve ben gerektıgı gıbı oradayım
cagdas isim listeleriini yavas yavas hazirlaa cok yavassin bakk surda ne kaldii
çok güzel buluşmalar bunlar,musait olursam bende gelmeyi düşünüyorum tuncay abi.hayırlısı.
Kesin söz vermiş olmayayım ama yanıma bir arkadaş bulabilirsem gelmek istiyorum inşallah.