0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4 noceviz kundak tığ isleme kasa
O kundaklara o kasa hiç yakışmamış.Mat siyah yada nikel görünümlü sade bir kasa daha da güzel dururdu.Kasa üzerindeki gravür bütün görselliği bence bozmuş.Ağaç deseni ise gerçekten çok güzel.
Hayırlı olsun Özgür Bey jilet gibi maşallah.
öncelikle iyi bayramlar Suat bey teşekkürler yorumunuz için normalde beyaz kasa sevmem bende ama buda farklı olsun isdedim diğer retay tufegim siyah ,akusda silver ve phenoma bronz phenoma hariç diğerleri 4 no ceviz desen ve koyuluk farkları var sadece
Çok güzel. Yaldır yaldır maşallah dedem.
Özgür bune beyaa,nispet yapar gibi Çil`ler,kınalı`lar koyun koyuna maşallah Yapan var yapamayan var ,canımız çekiyor yani Ağaç gerçekten çok güzel,gülegüle kullan.Selamlar.
Çok güzeller maşallah güle güle kullan abi
Özgür hocam,Antalya SS ile Masai mara arasında gidip geliyorum.Tecrübeleriniz doğrultusunda kimse duymadan masai mara dermisiniz ? Namlu iç çapında 18:35-18:45 aralığına kafayı taktım bu sıralar
uğur bey gezme avını daha çok yaparım diyorsanız Antalya ss diğer avları daha çok yaparım diyorsanız Masai mara tavsiye ederim tahtalı ve ördek avında Masai marayi kullanıyorum diğer avlarda Antalya ss tercih ediyorum