AVCILIK, AVLANMA METODLARI, DOĞADA YAŞAM BİLGİLERİ VE AV KÜLTÜRÜ > AV YEMEKLERİ
Tahtalı veya Kaya güvercini- YARDIM
H.Tarık EŞKİ:
Avcı abilerim, tahtalı ve kaya güvercinini nasıl pişiriyorsunuz? Etleri çok sert olduğu için ben bir yol bulamadım yardım ederseniz sevinirim...
Güven SARI:
Ben sürekli ısrarla av eti isteyenlere veriyorum hem tahtalıdan hem de av eti bekleyen tanıdıklardan kurtulmuş oluyorum,tavsiye ederim. ;D ;D ;D
Serkan ÇAKAR:
bence 2 kez düdüklüde kaynat.....etleri dit ve domates biberle kavur....
başka yolu yok pişmez
orion:
evet ısrarla kaynatıp sonrada yahni yapmak en akıllıcası!
H.Tarık EŞKİ:
Yardımınız için teşekkür ederim...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git