Bence gayet güzel bir tüfek almışsınız. Yüklediğiniz videoyu da izledim, çalışıyor. Hind bülbülü mü neyse, o da güzelmiş
maşallah.
Tenekeye kaç metreden, hangi şokla attınız? 3 numara kaz hariç her av için bence fazla büyük. Yine de tenekeye isabete göre, orada tavşan da, kaz da, hatta keklik de mefta olurdu.
Bu aldığınız tüfeğin aynından bir ara bayide incelemiştim ve güzeldi. Çok da hafif gibi değildi. Otomatik emniyet alıştıktan sonra iyi bir şey ama unutulmayın ki bu emniyet tam bir emniyet değil. Sadece istemeden tetiğe basılırsa patlamasına mani olur. Horozlar gerili ve iğnelerle arasında hiçbir engel yoktur. Yani emniyette olmasına güvenmeyin.
Boyası İngilizce bluing dedikleri türden görünüyor. Güzel de yapmışlar ama bu boyaların her türü özen ister. Ter, tuz, yağmur, nem bunların düşmanı. Hemen bir şey olmaz. Benim de böyle boyalı tüfeğim var ve yağmurda da kaldı ama eve dönüşte temizlediğim için zararı olmadı. Krom kadar korumadığını söyleyebilirim.
Fotoğrafları "forumlar için hotlink 1" satırındakini kullanın. Fotoları yüklerken ise 800x600 (15 inch monitor) seçeneğini kullanın.