TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
AVCILIK, AVLANMA METODLARI, DOĞADA YAŞAM BİLGİLERİ VE AV KÜLTÜRÜ => AV YEMEKLERİ => Konuyu başlatan: Hasan CAN - 19 Temmuz 2010, 23:43:47
-
BİR ADET KINALI KEKLİK 100 GR PİRİNÇ 200 GR TERE YAĞI ÇAM FISTIK BİR MİKTAR KUŞ ÜZÜMÜ BİR MİKTAR KARA BİBER BİR KÜÇÜK BAŞ SOĞAN TUZ BİRMİTAR SALÇA BİR MİTAR GARNÖTÜR OLARAK DOMATES FREŞ PATATES SİVRİ BİBER YAPILIŞI . ET SUYU İÇ PİAVIMIZI YAPTIKTAN SONRA KINALI KEKLİĞİN KEMİKLERİ ÇIKARTILIR İÇİNE YAPMIŞ OLDUĞMUZ İÇ PİLAVLA SARILIR BİR TEPSİYE KONULUR ÜZERİNE HAFİF TERE YAĞ SÜRÜLÜR 150 DERECEYE AYARLANMIŞ FIRINA ATILIR PİŞTİKTEN SONRA TERE YAĞLI SALÇALI HAFİF KOYU SOS YAPILIR SERVİS ANINDA GARNÖTÜRLE BERABE R KEKLİK TOP KAPININ ÜSTÜNE SOSU DÖKÜLÜR AFİYETLEYENİR
-
eline emegine saglık hasan abi (http://i28.tinypic.com/2rms179.jpg)
-
teşekkürler ama ben bu tariften bişey anlayamadım :(
birazdaha açıklamalı olursa sevinirim
-
Keklğimiz olsa da pişirsek Hasan ustam... :)
Tarifin için teşekkürler seneye kesin uyguluyorum ;)
-
Hasan ustacığım,tarif için teşekkürler.