TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU

AVCILIK, AVLANMA METODLARI, DOĞADA YAŞAM BİLGİLERİ VE AV KÜLTÜRÜ => AV YEMEKLERİ => Konuyu başlatan: Hasan CAN - 19 Temmuz 2010, 23:43:47

Başlık: HASAN USTANIN SPESYALI KEKLİK TOPKAPI
Gönderen: Hasan CAN - 19 Temmuz 2010, 23:43:47
BİR ADET KINALI KEKLİK 100 GR PİRİNÇ 200 GR TERE YAĞI  ÇAM FISTIK BİR MİKTAR KUŞ ÜZÜMÜ BİR MİKTAR KARA BİBER BİR KÜÇÜK BAŞ SOĞAN TUZ  BİRMİTAR  SALÇA BİR MİTAR GARNÖTÜR OLARAK DOMATES FREŞ PATATES SİVRİ BİBER YAPILIŞI . ET SUYU  İÇ PİAVIMIZI YAPTIKTAN SONRA KINALI KEKLİĞİN KEMİKLERİ ÇIKARTILIR İÇİNE YAPMIŞ OLDUĞMUZ İÇ PİLAVLA SARILIR  BİR TEPSİYE KONULUR   ÜZERİNE HAFİF TERE YAĞ SÜRÜLÜR  150 DERECEYE AYARLANMIŞ FIRINA ATILIR PİŞTİKTEN SONRA TERE YAĞLI SALÇALI HAFİF KOYU SOS YAPILIR SERVİS ANINDA GARNÖTÜRLE BERABE R KEKLİK TOP KAPININ ÜSTÜNE SOSU DÖKÜLÜR  AFİYETLEYENİR
Başlık: Ynt: HASAN USTANIN SPESYALI KEKLİK TOPKAPI
Gönderen: Erol SÜMER - 20 Temmuz 2010, 00:07:47
eline emegine saglık hasan abi (http://i28.tinypic.com/2rms179.jpg)
Başlık: Ynt: HASAN USTANIN SPESYALI KEKLİK TOPKAPI
Gönderen: Mehmet YILMAZ - 17 Şubat 2011, 14:02:09
teşekkürler ama ben bu tariften bişey anlayamadım :(
birazdaha açıklamalı olursa sevinirim
Başlık: Ynt: HASAN USTANIN SPESYALI KEKLİK TOPKAPI
Gönderen: Ş.Burak SEZER - 17 Şubat 2011, 14:03:38
Keklğimiz olsa da pişirsek Hasan ustam... :)
Tarifin için teşekkürler seneye kesin uyguluyorum ;)
Başlık: Ynt: HASAN USTANIN SPESYALI KEKLİK TOPKAPI
Gönderen: Sabri AKDENİZ - 28 Nisan 2011, 23:03:32
Hasan ustacığım,tarif için teşekkürler.