TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
ALIM-SATIM-KAYIP-BULUNTU İLANLAR:---KÖPEKLER--- => KAYIP-ÇALINTI-BULUNTU AV KÖPEKLERİ => Konuyu başlatan: Feyyaz ÇAKIR - 21 Aralık 2010, 00:07:23
-
Değerli dostlar, arkadaşlar yine sözün bittiği yerdeyim biz kopoycuların en çok başına gelen özellikle domuz avcılarının çok çektiği çalınma veya kaybolma olayı.
18/12/2010 günü Silivri-Bekirliköyü merasından domuzla beraber giden 1 kopay 1 barak köpeğim avdan dönmedi. Merayı çok iyi bilmelerine rağmen kendi başlarına av kovup bırakıp tekrar gelen köpeklerim bu defa avdan dönmedi. Tahmini Danamandıra-Gümüşpınar-Sayalar tarafına gittiler. Düşüncem tutulmasalar veya başlarına bir hal gelmese dönerler ama gün geçtikçe ümidim azalıyor. Civar köylere tüm tanıdıklara haber saldık. Eğer çalınıp başka meraya giderlerse belkide buradan gören arkadaşlar haber verir. Unutmayalım hepimiz avcıyız hepimizin başına birgün bu kötü olay gelecekmiş gibi düşünmeliyiz ve duyarlı olmalıyız.
Adı: Barak
Yaşı: 11 aylık erkek
boynunda turuncu kayış var.
(http://i54.tinypic.com/2gubaep.jpg)
Adı: Macar
22 aylık erkek
Boynunda lacivert kayış var
(http://i52.tinypic.com/fog1s4.jpg)
(http://i52.tinypic.com/mh340k.jpg)
İrtibat: 0532 382 67 48
-
abi inşallah bulursun
-
abi inşallah bulursun
İnşallah Abdullah kardeşim.
-
gerçekten domuzcuların başına gelen çok sık olaylardan..inşallah en kısa sürede bulunur..
-
Feyyaz kardeş geçmişolsun,inşallah bulunur.
-
Kopoylarını bulduğuna sevindim Feyyaz kardeş,keşke her kaybolan seninkiler gibi bulunsa.
Selamlar.
-
Sevgili Feyyaz bey ustaların köpekleri pek kaybolmaz,er veya geç sahiplerine ulaşırlar.Köpekleriğin bulunmasına sevindim.
Selamlar sevgiler sunuyorum.