TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
KÖPEKLER HAKKINDA HER ŞEY => KÖPEK SAĞLIĞI - VETERİNER HEKİME DANIŞALIM => Konuyu başlatan: Ahmet BANCAR - 05 Ekim 2011, 15:47:19
-
KÖPEĞİN KUYRUĞU NASIL KISALIR. BUNU KÖPEK KÜÇÜKKEN Mİ YAPIYORLAR. BİLGİSİ OLAN ÜSTATLARIN PAYLAŞMASINI RİCA EDERİM.
-
arkadaşım pointerin kuyrugu kesılmez.
hiç gördünmu kısa kuruklu pointer?
-
poınter kısa kuyruklu görüntüsü ii olmaz ama kurhzaar olsa o kesilir.
-
yakın çevremde görmedim kısa kuyruklu poınter ama köpek küçükken kuyruğa ip bağlamak yoluyla kısa tutulduğuna dair bilgi edindim araştırmalarım sonucu.
-
Arkadaşım nerden çıkarıyosunuz böle şeyleri pointerin kuyrumu kesilirmiş pointeri pointer yapan o kamçı gibi kuyruğudur.
(http://i52.tinypic.com/21zpt0.jpg)
-
YANLIŞ ANLAŞILAN BİRŞEY VAR ARKADAŞLAR BEN KÖPEĞİMİN KUYRUĞUNU KESMEK İSTİYORUM YADA KÖPEĞİMİN KUYRUK UZUNLUĞUNDAN ŞİKAYETÇİYİM DEMEDİM. SADECE YAPAN DENEYEN GÖREN DUYAN VARMI ÖĞRENMEK İSTEDİM. KAMÇI GİBİ KUYRUK CÜMLESİNE SONUNA KADAR KATILIYORUM. ÜSTTEKİ BİLGİLENDİRME RESMİNİ EKLEDİĞİNİZ İÇİN TŞK EDERİM.