TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
SİLAHLAR, MÜHİMMAT, EKİPMAN HAKKINDA HER ŞEY => YİVSİZ TÜFEKLER GENEL VE TEKNİK PAYLAŞIMLAR => Konuyu başlatan: Remzi NURBAKİ - 27 Aralık 2011, 22:42:16
-
bu tüfekten kullanan var mı, yada bilen, duyan, gören? babamdan bana kaldı ama o kadar araştırmama ragmen hiç bi bilgiye ulaşamadım. fişek seçimi nasıl olmalı, fişek olarak ne tavsiye edersiniz? bu tüfek hakkında en ufak bilgiye dahi ihtiyaç duyuyorum, lütfen bilgisi olan herkesten yardım istiyorum.
teşekkür ederim
(http://s15.postimage.org/fl96turiz/DSC_0121.jpg) (http://postimage.org/image/texjiwk47/full/)
image hosting gif (http://postimage.org/)
(http://s16.postimage.org/rrfe13kyt/DSC_0125.jpg) (http://postimage.org/image/bt6oayqqp/full/)
upload images (http://postimage.org/)
(http://s14.postimage.org/obgdoxln5/DSC_0127.jpg) (http://postimage.org/image/bk27ifbv1/full/)
jpeg image hosting (http://postimage.org/)
(http://s14.postimage.org/kqki5ph3l/DSC_0117.jpg) (http://postimage.org/image/qri72s3pp/full/)
image hosting jpg (http://postimage.org/)
(http://s16.postimage.org/cdlpdnjz9/DSC_0133.jpg) (http://postimage.org/image/4kv1loe01/full/)
image host (http://postimage.org/)
(http://s18.postimage.org/w0ly8rjzt/DSC_0124.jpg) (http://postimage.org/image/c5zwmn4s5/full/)
jpg image hosting (http://postimage.org/)
(http://s17.postimage.org/dl1xuqmsv/DSC_0122.jpg) (http://postimage.org/image/kbif469yj/full/)
png image hosting (http://postimage.org/)
(http://s16.postimage.org/r5zlwh4o5/DSC_0118.jpg) (http://postimage.org/image/r5zlwh4o1/full/)
image hosting jpg (http://postimage.org/)
-
İlk defa görüyorum.Genel görünüm,işçilik, detay işçiliği fevkaledenin de fevkinde.İlk bakışta hangi yabancı marka diye dikkat kesildim ama yerli logoları görünce şaşkınlığım daha da arttı,özel bir üretim olmalı.İyi çalıştığını da tahmin ederim.
-
büyük ihtimal iflas etmiş bir firmanın tüfegidir...bukadar kalite işçilikle tüfek üretip ucuz fiyata satmanın dogal sonucu olmuştur iflas :))
domuza kurşun,bıldırcın çulluk avları yapar :)) tüfek her fişegi atarda hangi ava hangi fişekler atılır onu araştır derim...rastgelsin.....
-
yorumlar için çok teşekkürler.
tüfeğin iyi çalıştığını babamın tecrübesinden biliyorum ama daha denemek nasip olmadı. magnum fişek hiç atmadığını biliyorum, magnum fişek atmak sorun yaratır mı? yeni resimler ekliyorum bunlar daha net sanırım, şokların-mekanizmanın-çift namlunun resimleri. yorumlarını bekliyorum.
tekrar teşekkürler, herkese iyi yıllar dilerim
(http://s17.postimage.org/h67goua73/DSC_0206.jpg) (http://postimage.org/image/6w51plkbf/full/)
image hosting (http://postimage.org/)
(http://s15.postimage.org/u4hphemmj/DSC_0164.jpg) (http://postimage.org/image/teyx51m2v/full/)
image host (http://postimage.org/)
(http://s8.postimage.org/ah4025atx/DSC_0168.jpg) (http://postimage.org/image/tyyni37rl/full/)
adult image hosting (http://postimage.org/)
(http://s7.postimage.org/rcmegbyh7/DSC_0181.jpg) (http://postimage.org/image/4b5takytj/full/)
hosting images (http://postimage.org/)
(http://s16.postimage.org/z1hhxakgl/DSC_0193.jpg) (http://postimage.org/image/6bum0nggh/full/)
jpg image hosting (http://postimage.org/)
(http://s13.postimage.org/rgo4col4n/DSC_0195.jpg) (http://postimage.org/image/jnxgkpf5f/full/)
image hosting jpg (http://postimage.org/)
(http://s9.postimage.org/hxzfc4w7z/DSC_0198.jpg) (http://postimage.org/image/ini7ohwrf/full/)
gif image hosting (http://postimage.org/)
-
bende vardı batan silah sanayi 71 namlu gazlı otomatik güzel avlar da yaptık atışlarda sonra babam istedi ona devrettim cok pahalı olmayan huglu civarında yapılan bi silah
-
Bir ara bu Vatan Silah Sanayinin tüfekleri toplatılıyordu ama bu model hakkında bir bilgi yok. tüfeğiniz ruhsatlı mı?
"Üretim izni olmayan tüfeklerle ilgili Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığında yürütülen adli tahkikatın devam ettiği, Vatan silah sanayi tarafından 13.12.2012 tarihinde Kennedy Markası için tescil alınıp faaliyet izin belgesine işletildiği, tescil tarihinden sonra faturası kesilmiş tüfeklerin ruhsatlandırılması, bu tarihten önce üretilen ve ruhsatlandırılan tüfeklerin toplanmasına devam edilmesi, Beyşehir Cumhuriyet başsavcılığının şifai talimatı ile toplanması gereken “by star army serra, star huğlu, azizoğlu, çörtil markalı tüfeklerin toplanmasına devam edilmesi, görevlendirilecek olan bilir kişi raporu hazırlanıncaya kadar tüfeklerin birimlerde geçici olarak muhafaza edilmesi, sadece toplanan tüfeklerle ilgili muhafaza altına alma tutanağı, tüfek ruhsat fotokopisi ve tüfek sahiplerinin kimlik fotokopilerinin Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma dosyasına eklenmek üzere Beyşehir İlçe Emniyet müdürlüğüne gönderilmesi, geçici olarak muhafaza altına alınan tüfeklerle ilgili ne tür işlem yapılacağı konusunda yürütülen soruşturmanın sonucunda tekrar bilgi verileceği bildirilmiştir."
-
Ben ilk bakışta merdivenaltı diye tabiredilen piyasada bolca bulunan faturasız tüfeklere benzettim. Açıkçası işçiliğindede abartılıcak bitaraf bulamadım resimlerden gördüğüm kadarıyla. Ben olsam aslını cismini bilmediğim tüfekle magnum fişek atmazdım, ciddi sakatlanmalara yolaçabilir. Ruhsatı varmı merakettim bende?
-
merhaba remzi bey slug namlu çok hoşuma gitti daha doğrusu gezi hoşuma gitti üsten bir resmini koyabilirmisiniz bende öyle gezli bir namlu yaptırayım
bu arada güzel tüfek bence de işçiliği güzel gözüküyor güle güle kullanın