TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
KÖPEKLER HAKKINDA HER ŞEY => DEUTSCH - ALMAN IRKLARI => Deutsch Drahthaar => Konuyu başlatan: Birol TURAN - 02 Ocak 2012, 13:16:22
-
Saygılar
-
;D ;DŞah ın görüntüsü yeter. Beraber çok av yapcaz inş. önümüzdeki sezon
-
tabii ,
;)
-
merhaba arkadaşım eğer eleştrime kızmayacaksan sana bir gerceği söyliyeyim şah güzel bir köpek lakin drahtar değil drahtarın atalarından griffon.
-
Valla ,BAba sının seceresi var ,
Artık bılmıyom , Belkı Buyuk dedesınnın kanını almıştır ..
-
Merhaba Birol bu köpeği sana ben sattım Erkek kıf kayıtı ve Uluslararası bir yarışmada 22 Mayısta Silivride R.cac Derecesi var ve mükemmel EXELLENT aldı F.C.I ın hakeminden Anne Roza 63cm boy makas diş yapısı ve sosyallik ve av kabiliyeti üstün bir köpek fakat yaşından ötürü gidipte kayıt ettirmedim 7 yaşına girdi.
Size en güzel cevabı bence Türkiye Drahthaar derneği veya Köpek Irkları Federasyonu yani türkiyede bu işe gönül vermiş ve tek yetkili merciler en doğru cevabı verecektir ve siz bu belgeyi aldığınızda ,diğerleri asılsız kalacaktır.
(http://d1201.hizliresim.com/t/7/1mt6l.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)(http://d1201.hizliresim.com/t/7/1mtbm.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
-
Yavru köpeğe yorum yapmak yanlıştır..Ben bunu bilirim..Sadece bakımlı ve güzel görünüyor..
-
Haklısın Ergin abim ,
Kıf a gerek bile yok , sen en güzel cvbı yazdın zaten
Saygılar
-
Saygılar