TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
KÖPEKLER HAKKINDA HER ŞEY => FRENCH - FRANSIZ IRKLARI => Epagneul Breton => Konuyu başlatan: Oktay KOPARAN - 24 Ocak 2012, 19:13:12
-
hosting images[[url=http://postimage.org/](http://s14.postimage.org/808ezvwr5/Foto_raf0037.jpg) (http://postimage.org/)
image hosting jpg (http://postimage.org/)(http://s15.postimage.org/p40x0cpzv/Foto_raf0338.jpg) (http://postimage.org/)
image upload (http://postimage.org/)/(http://s13.postimage.org/rr06mdpjb/Foto_raf0418.jpg) (http://postimage.org/)
gif i[url=http://postimage.org/](http://s13.postimage.org/ty4faautj/Foto_raf0419.jpg) (http://postimage.org/)
jpeg image hosting[url=http://postimage.org/](http://s10.postimage.org/rtb8qatkp/Foto_raf0420.jpg) (http://postimage.org/)
hosting images (http://postimage.org/)[/url]mage hosting[/url]url](http://s15.postimage.org/f0gshxymz/Foto_raf0420.jpg) (http://postimage.org/)
adult image hosting (http://postimage.org/)(http://s14.postimage.org/f1anh9jm9/Foto_raf0423.jpg) (http://postimage.org/)
image hosting gif (http://postimage.org/)(http://s16.postimage.org/ood8o8eqt/Foto_raf0484.jpg) (http://postimage.org/)
jpeg image hosting (http://postimage.org/)(http://s18.postimage.org/ct9c2eit5/Foto_raf0493.jpg) (http://postimage.org/)
image upload (http://postimage.org/)
-
miço 7 şubatta 2 yaşında oluyor.az haytalığından gayrı sıkıntımız yok şükür.
gazel yine miço gibi sevgili ali ağabeyden.allah ömür verirse seneye bu vakit ikisinin fotolarını sergiliyor olurum.
ALİ ABİ ne kadar teşekkür etsem azdır, baki selam.
-
dostum tree color galıba miço, maşallah yakışıklı duruyor. ali abi kim merak ettim
-
Oktay Kardeşim bunlar teknolojinin son icatları gibi.
heryere taşınır heryere girer notbook gibiler.
notbook boyutundalar ama masadaki büyük PC nin işini fazlasıyla görüyor.
Avlanmayan bilmez tadını E. BRETONUN.
Maşallahları var. avınız bol olsun.
RASGELE
-
sevgili bülent,
ali abi;ali süpçin'dir.bu köpeklere çok emek vermiş,paralar harcamış biri.muhtemelen tanırsınız çünkü denizli'lidir.yavru eğitimi ile alakalı hala başını ağrıtıyorum.iki yılı aşkın bir süredir sabırla sorularıma yanıt veriyor. bretonlar ile alakalı tavsiye ettiği hemen hiçbir şey henüz geri tepmedi.sanıyorum diğer bir-kaç köpek ırkına da hakim.selamlar.
sevgili nuri bey,
kesinlikle harikalar.macar vissla ile bir süre ilgilendim,diğer ırklardanda avlandığım köpekler oldu.sınırlı tecrübemle söyleyebileceğim:çabuk öğreniyorlar,kolay mutlu oluyorlar.boyutları gözönüne alınınca kolay barındırılabilen,sessiz, uyumlu,dost canlısı,en önemlisi de işaret etmesi ve getirmesi kolay sekteye uğramayan yakın çalışan köpekler.kısacası gavur yapmış aabi ;D
rasgele...
-
ali abi deyince ilk aklıma gelen isim ali süpçin oldu ama yınede teyıd etmek ıstedım. türkiyede breton deyince akla 2-3 ısım gelir bence ilk'i ali süpçin. hemşerim dıye demıyorum
-
SU APORTU MÜTHİŞ ,GÜZEL KÖPEKLER
-
OKTAY bey Miço nun maşallahı var allah uzun yıllar bol avlar yapmayı nasip etsin inşallah. ALLAH bizede nasip etsin diyelim. Ustalarımızdan meded bekliyoruz. :)
-
güzel sözlerinize çok teşekkür ederim.darısı dileyenlerin başına. ;D