TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
SİLAHLAR, MÜHİMMAT, EKİPMAN HAKKINDA HER ŞEY => YABANCI ÜRETİM AV VE SPOR TÜFEK MARKALARI => Browning Av Tüfekleri => Konuyu başlatan: Birol DALAK - 18 Şubat 2012, 22:23:50
-
namlusu 57 cm kesilmiş ce dipçik ile mekanizmanın birleştiği yerde ufak bir çatlak olan mekanizması ve diğer yerleri temiz olan 91 model bir a500 kaç tl eder.
-
Alıcı ile satıcı arasında anlaşmaya bağlı. Kendime göre diyeyim. Satıcıysanız hoşunuza gitmeyecek, alıcıysanız beğenirsiniz. Normal ederinden bir dipçik ve namlu parası kadar eksik eder. Çünkü kendime alsam o namluyu istemem, dipçiğe de güvenemem. Keşke namlu bari kalsaymış.
-
ortalama dersek 1200tl edermi?
-
bence etmez...mekanizma gurubuyla da oynamışlardır...
-
Namlu kesilmiş ise boş ver..bir zaman sonra satmaya kalkarsan sana yük olur..
-
beş para etmez
-
teşekkürler bende vazgeçtim
-
Bence de vazgeçin namlusunu kesen dipçiğine zarar veren arkadaşım hadi kazadır dipçigin başına her şey gelebilir adam bile kaza ile ölüyor dipçiğe bir şey söylemek pek doğru olmaz. Namlusunu kesen arkadaşım ömür boyu bu silahı kullansın. Sizde araştırmalarınıza devam edin görürsünüz çok daha iyisini bulursunuz. Selamlar saygılar.