TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
KÖPEKLER HAKKINDA HER ŞEY => DEUTSCH - ALMAN IRKLARI => Deutsch Kurzhaar => Konuyu başlatan: M.Ali DOĞANER - 05 Mayıs 2012, 11:39:57
-
merhaba arkadaşlar kurzhaar köpeğim 2 yasında bütün av özelliklerini uyguluyor ama hırslı.mesela bıldırcına ferme verirken fermada fazla beklemiyor ne yapabilirim
-
Fermada beklememesi hırsından kaynaklanmıyordur eğitiminde yanlış bir uygulama yapılmıştır mesala evcil bıldırcınla eğitim verilmiştir köpek bıldırcını yakalayacağını düşünüyordur.
sorunun düzeltilmesi konusunda farklı düşünceler olacaktır sitede zannedersem Ender bey kuş fırlatma makinası satıyor bununla yapacağınız eğitimler faydalı olabilir.
-
teşekkur ederım degerlendırecegım gorusunu
-
Köpeğinizin koku duyusundan kaynaklana bilir çulluk avındada aynı sorunu yaşıyorsanız korkarım kolay çözümlenicek bir sorun olmaya bilir
-
Çok hırslı yada çok heyacanlı köpekler de genelde bu durum gözükür uzunca bir iple fermada durmasını sağlayabilirsiniz daha sonra onu rahtlatıp bu süreyi uzatabilirsiniz.