TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
KÖPEKLER HAKKINDA HER ŞEY => KÖPEK SAĞLIĞI - VETERİNER HEKİME DANIŞALIM => Konuyu başlatan: Kaan ÇELİK - 20 Temmuz 2012, 03:33:53
-
s a yeni farkettim köpeğimde fistül oluşmuş kesin çözüm ameliyat mıdır bu tür bi bişiyle ilk defa karşılaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum marmara bölgesinde yaptırabileceğim bi yer önerirmisiniz dostlar saygılar.
-
Fistülün sağaltımı operatif değildir köpeğinizi düzenli götürdüğünüz bir hekim varsa tedavisini orada yaptırabilirsiniz veya pet üzerine çalışan bir veteriner kliniği bu konuda size yardımcı olur geçmiş olsun
-
Teşekkürler Ece Hanım
-
ece hanım şükür kavuşturana hekimimle beraber antibiyotik tedavisi uyguladık 1 haftadan beri bakalım bekliyoruz peki benim size sorum şu bu antibiyotik ve pansuman yapıyoruz aynı zamanda kesin çözümmüdür yoksa ameliyat tedavisimi uygulamak gerekir t ederim.