TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
KARA AVCILIĞI:---TÜRÜNE GÖRE AVLAR VE AVCILARI--- => ÖRDEK, KAZ AVI VE AVCILARI => Konuyu başlatan: Şükrü SUNAR - 17 Ekim 2012, 17:05:13
-
ördek düdüğü almak istiyorum pek calamıyorum ama kalıtelı bı dudukle kısa zamanda alısmayı umuyorum acaba hangı markaları onerırsınız bıde tek dilli mi olması ıyı yoksa cıft dilli mi su urun dıkkatımı cektı anlayanlar ılgılenırse http://www.sahibinden.com/ilan/102594890/detay (http://www.sahibinden.com/ilan/102594890/detay)
-
http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,135539.0.html (http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,135539.0.html)
-
https://www.fisekmarket.com/default.asp?git=9&urun=985 (https://www.fisekmarket.com/default.asp?git=9&urun=985)
başlangıç olarak işini görecek kullanışlı bir düdük..
bir çok marka var duckcomander-zink lohman flembeau gibi..iş biraz da çalmakta ama kaliteli bir düdük çok iyi iş yapar.
-
.
-
Polat beyin önerdiği düdüğü kullanıyorum. Fena değil. Bu düdüğün en güzel tarafı soğuk havada nemlendiğinde sarı ve siyah kısımı birbirinden ayırıyorsun ve dili peçete benzeri bir şeyle siliyorsun. Tam performans devam.
-
sayfamızı ıncele..begendıgın bişey olursa yardımcı olurum.rastgele
http://www.facebook.com/DckCallsOrdekDudukleri (http://www.facebook.com/DckCallsOrdekDudukleri)