TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
SİLAHLAR, MÜHİMMAT, EKİPMAN HAKKINDA HER ŞEY => YERLİ ÜRETİM AV VE SPOR TÜFEK MARKALARI => Stoeger - Vursan Av Tüfekleri => Konuyu başlatan: Hakan COŞKUN - 17 Aralık 2012, 12:39:58
-
Merhaba sayın avcılar.size bir konuda akıl danışmak istiyorum.stoeger yarı otomatik av tüfeği almayı düşünüyorum ama m2000 ile m3000 arasında kararsız kaldım.bide kamuflaj kaplama hakkında ne düşünüyorsunuz dayanıklı mıdır?yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
3000 modelini yakından görmüş değilim ama bazı özellikleri bana daha uygun geliyor. Fakat daha yeni çıkarıyorlar, ne kadar oturmuştur bilemeyiz. Şu daha iyi diyemem.
-
3000 modeli yurt dışında kullanılıyor. Yorumlara yabancı sitelerden bakılabilir. Namlu kepi uzun. Bu bana daha güven veriyor. Yabancı site yorumları stoeger için genel olarak iyi. Kinetik otomatikte bence tercih edilebilir.
-
Bu arada M3000 hala Türkiye sitelerinde yok. Satış yapıyorlar mı ?
-
M3000 2013 YILINDAN İTİBAREN TÜRKİYEDE DE SATIŞA SUNULACAKMIŞ.