TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
KARA AVCILIĞI:---TÜRÜNE GÖRE AVLAR VE AVCILARI--- => ÖRDEK, KAZ AVI VE AVCILARI => Konuyu başlatan: N.Yıldız SÜKAN - 16 Şubat 2013, 09:35:11
-
Sabah 0,05 yine aynı avlaktaydık. Ördek azdı, köpeğim putik yoktu vurulan 2 ördek suda ki dalga arasında kaybolup gitti.
(http://s4.postimage.org/wo0r6sh8d/ankara_rdek_av_10_2_2013_100.jpg) (http://postimage.org/)
image (http://postimage.org/)
-
Nazife hanım kapanışa doğru çok güzel ördek avları yapıyorsunuz darısı başımıza rasgele
-
maşallah Nazife hanım , yeşiller yakışıpduru, ardı gür olsun, rasgele.
-
goruntusu bile harika ordeklerin avlarin en zoru avci istediyi zaman ordeyi bulamiyor siz cok sanslisiniz nazife hanim saygilar
-
Güzel vakit geçirmişsiniz Nazife Hanım. Adınıza sevindim. Güzel ördekler.
-
Nazife hanım, cumartesi ve pazar avları seninle oldukça güzel geçti. Putik o gün yanımızda olsaydı vurulup suda gidenleri kaçırmazdık. Artık seneyedaha nice avlar yapmayı nasip etsin.
-
Mankesiz av olmaz, sağlık olsun.
Rastgele.
-
Güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim avcı arkadaşlarım. Ankaraya geldiğimizden beri 2 kez ava çıkabildim. Sağ olsun değerli avcı eşimin, eski avcı arkadaşlarının söyledikleri ördek avı yerleri sayesinde güzel avlar yaptık. Ama o gün köpeğimizi arkadaşımızın çiftliğinden alıp ördek avına götürmediğime de pişman oldum.