TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
SİLAHLAR, MÜHİMMAT, EKİPMAN HAKKINDA HER ŞEY => YERLİ ÜRETİM AV VE SPOR TÜFEK MARKALARI => Hatsan Av Tüfekleri => Konuyu başlatan: Y.Bozkurt ÇINAR - 20 Kasım 2013, 17:24:52
-
Arkadaşlar Hatsan Brunelli marka av tüfekleri hakkında bilgisi olan var mı? Av bayiinde gördüm tüfek bayağı güzel. İtalya 'dan Hatsan ' ın ithal ettiği bir tüfek olduğunu söylediler ancak benim bu konuda hiçbir fikrim olmadığı için bir yorum yapmak istemiyorum. Hatta tüfekle 100 adet fişeği arka arkaya atmak kaydıyla denemek için rica ettim.Daha önce aynı tüfekten Satın alan bir avcı arkadaş ile birlikte hafta sonu istediğimiz kadar test yapabileceğimiz de söylediler. Tüfeği alıp ta kullanan arkadaşlar var ise yorumlarını bekliyorum.
-
resmi yokmu bu modelin...
-
ÖZLER AV SİTESİNDE MEVCUT .SELAMLAR
-
http://www.ozlerav.com.tr/images/urunler/brunelli_ea584.jpg.thumb.jpg (http://www.ozlerav.com.tr/images/urunler/brunelli_ea584.jpg.thumb.jpg)
(http://www.ozlerav.com.tr/images/urunler/brunelli_ea584.jpg.thumb.jpg)
-
bu tüfek hatsan üretimi. brunelli için üretildi, brunelliden ithal edilmedi
-
hocam bu bildiğin hatsan,arkadaşında dediği gibi italya için üretilmiştir,germanika yı almanyaya yaptığı gibi.
İç aksamı nasıl yalnız,supreme gibi pistonda zik zak yaymı var yoksa önceki gibi spiral yaylımı.
-
Spiral yaylı olup dış ve iç aksam hatsanın klasik özelliklerini gösteriyor. Bayağı kaliteli malzemelerden üretilmiş. Kaşık iki parçalı , Ama icra yayının namlunun altında olması dolayısıyla ; Beni yeniden Beretta A300 almaya yöneltti. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
-
Spiral yaylı olanından baya aramıştım zamanında,supremedeki zikzak yay pek hoşuma gitmiyor.Cevap için teşekkürler.