TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
BÖLGE AVCILARI İLETİŞİM VE BÖLGESEL PAYLAŞIMLAR => EGE BÖLGESİ AVCILARI => Konuyu başlatan: Engin GEDİK - 02 Ocak 2014, 12:47:06
-
Uzun bir süre oldu dostlar avlarımı sizlerle paylaşmayalı ve nereden başlayacağımı bilmiyorum.İşlerin yoğunluğundan ancak ava vakit ayırabiliyoruz malum zaman çok hızlı akıyor...Sezonu çok güzel bir şekilde dostlarla açmayı Rabbim nasip etti.Sonrasını ise zaman buldukça paylaşmaya devam ederim...
(http://sv171.piclect.com/09a58f25ab0f0ff0cde51326ceb168db/82567755f/o/14/01/02/24082013947.jpg)
(http://sv171.piclect.com/1731ee2dc54473d9ac1567f4c2c1fbc1/23c2cd998/o/14/01/02/24082013948.jpg)
(http://sv171.piclect.com/710e3d6277bbfe8ddc9c00ae20c5c55c/4a2cec766/o/14/01/02/24082013957.jpg)
(http://sv171.piclect.com/f2fb7d4c186beb38204d3500755f5070/f81f4a0de/o/14/01/02/24082013959.jpg)
üstüne de bir semaver de çay işte hayat bu...
(http://sv171.piclect.com/f44c1ef8425b07e9c14a8c60a431e21b/cd50f0e41/o/14/01/02/24082013951.jpg)
-
harıka.daim olsun.
-
dediğiniz gibi ,hayat bu,, saçta keklik semaverde çay,bundan iyisi şamda kayısı :) sacı görünce ağzımın suyu aktı ,daim olsun rasrgele
-
Mşallahh Maşallah ne diyelim kınayalımm belki bizimde böyle keyifli anlar başımıza gelir. :D :D
Allah ağzınızın tadını bozmasın.
-
Gecenin bu saatinde acıktım yav ;D .. Daim olsun abi.
-
çok teşekkürler dostlar buyrun gelin seneye hep beraber yiyelim....
-
Engin avın daim olsun hemşerim.
-
aviniz daimolsun rasgele
-
güzel av olmuş, afiyet olsun
-
ÇOK TEŞEKKÜRLER DOSTLAR....
-
ónce semaveri yak, su isinirken cay demlenirken demlenmis cay dinlenirken su iyice kaynayip olmasi gereken tadi kivami gelene kadar,
saci sovani koy sovan yanmadan sararmis sekli gelince sovanlar,keklikleri sacda sovanla biraz kavur bisir, ondan sonra sovanla birazdaha pisir, ondan sonra sirasi ile mazemeleri koy, toz biber koy bozdoganda yetismis olandan biberlerden olan toz biber olmali,, ondan sonra az biraz salca varsa, yoksa taze yesil veya kirmizi biber koy,bulursan taze nane, maydanoz, az biraz kekik, birazdaha bisir en son domatez koy bir iki dis sarimsak koy bisir, yemek tam suyuna kaybetmeden olmasi gereken sosun yemekte olusuna kadar bisir ye afiyet olsun,
ondan sonra cayina ic, av ve túfek, kópek, muhappetine yap, birdaki av pilanina yap,
-
ónce semaveri yak, su isinirken cay demlenirken demlenmis cay dinlenirken su iyice kaynayip olmasi gereken tadi kivami gelene kadar,
saci sovani koy sovan yanmadan sararmis sekli gelince sovanlar,keklikleri sacda sovanla biraz kavur bisir, ondan sonra sovanla birazdaha pisir, ondan sonra sirasi ile mazemeleri koy, toz biber koy bozdoganda yetismis olandan biberlerden olan toz biber olmali,, ondan sonra az biraz salca varsa, yoksa taze yesil veya kirmizi biber koy,bulursan taze nane, maydanoz, az biraz kekik, birazdaha bisir en son domatez koy bir iki dis sarimsak koy bisir, yemek tam suyuna kaybetmeden olmasi gereken sosun yemekte olusuna kadar bisir ye afiyet olsun,
ondan sonra cayina ic, av ve túfek, kópek, muhappetine yap, birdaki av pilanina yap,
abı hasret kaldıgım keyıflerden bır tanesı çıldırttın benı burda :)
-
Nurettin Bey saç kavurmayı yaparken bizimi izliyordunuz yoksa malum mu oldu anlayamadım..Yoksa ajanlarınız var bizimi takip ettiriyorsunuz.Bir tarif bukadarmı uyar...
-
engin kardes ben yaninizdaydim ayip olur diye gelmedim, ;D
-
alper kardes birseyin hasreti cekilmedikce deyeri bilinmiyor anlasilmiyor, bu konuda sana sonuna kadar katiliyorum,
-
Avlarınızın afiyetli olmasını dilerim.
-
daimolsun
-
Murat Bey Ahmet Bey çok sağolun...