TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
SİLAHLAR, MÜHİMMAT, EKİPMAN HAKKINDA HER ŞEY => YERLİ ÜRETİM AV VE SPOR TÜFEK MARKALARI => Armsan Av Tüfekleri => Konuyu başlatan: Erdi ÖZTAN - 02 Aralık 2014, 20:14:47
-
iki tüfek arasında kararsızım arkadaşlar lütfen yardımcı olun
-
İçinize hangisi sinerse onu alın bence herkes kendi kullandığından memnun zaten o yüzden çoğu avcı kullandığı tüfeği yazıyor :)
Az önce av arkadaşımla telefonda konuşuyoruz onda (phenoma bende hatsan var) neden bu sene tavşan vuramıyoruz diye,tüfekler şakır şakır,fişekler çeşit çeşit avrupa malı,mesafe 20-40 metre arası,şoklar 3 çentikli felan....İşin içinden çıkamadık vasselam...
Hangi tavşana atsak 1 yastık dolduracak tüy atıyor kulakları kısıp vııınnn :) İkimizinde babasının 90 yapımı huğlu pozesi var onlar elimizde olsaydı kaçmazdı o tavşanlar biliyoruz ikimizde ama ne yaparsın ??? Şimdilerde fitil yapan,avı yakan tüfekler pek meth edilmiyor ama şahsen tercihim her zaman fitil yapan tüfekten yana olur.Eski ve tecrübeli avcıların poze/çifte tercihlerine artık her zamankinden daha fazla hak veriyorum.
-
iki tüfek arasında kararsızım arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Klasik olacak ama ikisini de eline alıp içine sineni al.Refleks atışı yapar gibi sağa sola nişan al bak..Tüfekten bir kere huylanırsan o tüfekle av vuramazsın:)
-
yanıtlar için teşekkürler
-
Klasik olacak ama ikisini de eline alıp içine sineni al.Refleks atışı yapar gibi sağa sola nişan al bak..Tüfekten bir kere huylanırsan o tüfekle av vuramazsın:)
Çok doğru söylemişsin ustam benim gibi yapan abilerimiz vardır illaki. HATSAN almaya gidip ARMSAN PHENOMA ya kapora bırakanlar ;)
-
armsan penoma
-
Armsan Phenoma 61cm Slug
https://www.youtube.com/watch?v=o4BWzoPWvPc (https://www.youtube.com/watch?v=o4BWzoPWvPc)