TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
BÖLGE AVCILARI İLETİŞİM VE BÖLGESEL PAYLAŞIMLAR => EGE BÖLGESİ AVCILARI => Konuyu başlatan: Efkan ERGÜL - 10 Ocak 2015, 18:49:32
-
ARASLA YAPMIŞ OLDUGUM BÜGÜNKÜ AVDA NASİBİM 4 SAKAR MEKE VE 1 ÖRDEK MİŞ
(http://i.hizliresim.com/N9OoEL.jpg) (http://hizliresim.com/N9OoEL)
(http://i.hizliresim.com/YjO94E.jpg) (http://hizliresim.com/YjO94E)
KARNIM ACIKTI KAHVALTI VE ÇAY KEYFİ ÖRDEK AVINDA İYİ GİDYO VALLA
(http://i.hizliresim.com/bgL0kG.jpg) (http://hizliresim.com/bgL0kG)
-
Efkan Abi rastgele Sakarların taşlıkları ile göğüs etlerini soğanlı suda haşladıktan sonra bir kavurma yaparsın en güzel yeri de burasıdır zaten taşlıkları yumruk kadar olur yani rastgele ve de afiyet olsun Efkan Abi
-
Rastgele
-
Sakar meke ördek sizin
Olsun simitle cayi zeytini
Bana verin.
Dünyanin en neziz
Yiyecegi iceceyi
Smit cay zeytin bezyaz
Peynir.kisin.
Yazin karbuz simit beyaz
Peynir.cay.
Afiyet olsun..
-
Efkan Bey;sakar meke yeniliyormu?Kokmuyormu?Ben Hirfanlı barajında binlerce olmasına rağmen avlamadım.
-
alper teşekkür ederim arkadaşım dediğin gibi soğanla haşladıktan sonra kavurması güzel oluyor
-
teşekkür ederim fatih arkadaşım
-
nurettin arkadaşım hem ava hem kahvaltıya beklerim
-
muzaffer bey sakar meke yenir soğanla haşladıktan sonra koku kalmaz lezzetli olur kavurması ve yemeği
-
Daim olsun.