TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
GRUPLARA DAHiL OLMAYAN BÖLÜMLER => AVCILAR KIRAATHANESİ => Konuyu başlatan: Metin ŞAHİN - 04 Ocak 2016, 19:01:44
-
SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ YORUM SİZLERİN :)
http://youtu.be/0R7L67ipR5g (http://youtu.be/0R7L67ipR5g)
-
ben vururdum sonucta coban dusmanıyım ya ;D ;D ;D
-
Nedir bu çoban mevzusu kaçırdık
-
Nedir bu çoban mevzusu kaçırdık
coban mevzusu kapandı abıcım arkadasımızla ufak bı anlasmazlık olmustu aramızda
-
Vay arkadaş ;D
-
şaka gibi :) büyüyünce her ne kadar zararcıda olsa videodaki gibi etik olan bnce kesinlikle vurmamak ben de vurmazdım :) bu arada bir avcı abim söylemişti yaban hayvanlarından insana en çabuk uyum sağlayan en çabuk evcilleşen domuz yavrusu olan motuklarmış poduklarmış ;D videodanda belli zaten :)
-
paylaşım için teşekkürler,..
o, pijamasını bile çıkarmamış anasının bebesi daha , o daha süt çocuğu vurulurmu potukbebesi yazıktır günahtır, el kadar hayvan korkudan avcıdan medet umuyor ona sığınıyor doğa daha ne yapsın anlaşılmak için, bu bize en vahşi hayvanlardan birinin bizden daha evcil olabileceğini anlatmaya çalışıyor, avcı merhametle doğasına salıyorpijamalı potuk yine avcıya sığınıyor çok şey anlatıyor anladığım kadarıyla.
bizde büyünce insanoğlu olarak çıkarmı menfaatmi para içinmi siz her ne derseniz adına onun için, hala doğanın anasını belliyoruz,.. hes tir kalitesiz kömür dür mazot tur parfüm dür sigaranın içerisine konulan binlerce bağımlılık yapan madde insan tarafından katılmıyormu tütüne onları yasaklamak varken baronlara dokunmamak için dünya uyuşturucu trafiğine bile göz yumuyor neymiş sigara sağlığa zararlıymış ülen sen içine kunulanlara bak hem izin veriyon zehire zehir katılmasına hemde uyuşturucu tarafiğine bide çıkmış siğara zararlı diyor dünya ülkeleri uyuşturucuya izin gizliden göz boya alenen yemez aga gözü olan kulağı olan duyar bilir , körlere zaten sözüm yok , ağaçları bilebile kesiyoruz ki onlar dünyamızın akciğeriyken hemde yetkili makamlardaki yetkili imzalarca onaylanarak ula yazıktır ben dağlarda bile tohum atıp ekiyorum ağaç olsun diye bu neyin kavgası bilmemki,.. neticede sonumuzu biz kendimiz hazırlıyoruz insanoğlu olarak.
saygılarımla.
-
Olması gerekeni yapmış. Paylaşım için teşekkürler.
GT-S6810P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
bütün yaratıkların küçüğü sevimli oluyor domuz da olsa çakal da olsa.