TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
SİLAHLAR, MÜHİMMAT, EKİPMAN HAKKINDA HER ŞEY => YABANCI ÜRETİM AV VE SPOR TÜFEK MARKALARI => Franchi Av Tüfekleri => Konuyu başlatan: Samet ÜNVER - 04 Şubat 2016, 21:50:28
-
YARDIM!!!!
Arkadaşlar merhabalar herkese
Franchi anfinity hakkında olumlu,olumsuz bütün yorumlarınızı bekliyorum çok kararsızım ilk avrupa tüfeğim olacak olursa inşallah eğer sizden gelen yorumlara göre olmassa Stoeger M3000 yerli düşünüyorum franchiden vazgeçersem.
Sizlerden yorum bekliyorum arkadaşlar.
M3000 ile bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
ANTALYA
-
İkisi aynı tüfek anladığım kadarıyla. Ancak franchinin işçiliği ağırlığı malzeme kalitesi daha iyi. Amerikada biri 500 diğeri 700 dolarmış doğruysa.
-
Parasını düşünmüyorsan Kesinlikle Affinity.Ben bir yıldır kullanıyorum çok memnunum.Tavsiye ederim.
-
Parası elbette önemli ama son tüfeğim olsun diyorum uzun yıllar kullanmayı istiyorum anfinity konusunda memnuniyetinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim başka kullanan arkadaşlardanda yorum almak isterim.Olumlu olumsuz yönlerini bilmek isterim.
Örneğin Cihan bey sizin anfinity de en çok beğendiğiniz nokta ne olmuştur önceki tüfeklerinize veya başka tüfeklere bakarak mesafesimi,yıkıcılığımı,hafifliğimi,saçma dağıtımı mı
Bu hafiflik konusunda olumsuz düşünenler olmuş çok sarsar savurur vs. Böyle sorunlar yaşadınızmı acaba.
-
Kardeşim ben affinity kullanıyorum çok memnunum her konuda sadece poze gibi tepiyor sorun olmassa
-
Stoeger m3000 ördek ve kaz avı tüfeğidir çok güzel grupmanı ve penetresi (deliciliği olan) olan bir av tüfeğidir size tavisye ediyorum ve memnunum
-
(http://s12.postimg.cc/60er1vuul/12695301_10205781191470643_762863465_o.jpg) (http://postimage.org/)
Yaklaşık mesafe 20-25m
30gr 8 no B&P Fişek
Full şok ile
Mesafesi ,Gurupmanı , Yıkıcılığı Çok güzel.Sıcaklığı dikkate alarak uygun gramajda fişek kullanır isen teptiğini hiç hissetmezsin.Benim için olumsuz bir yönü vardı tetik çekme mesafesi bana uzun geliyordu.Piyasada kısa dipçik pedi aradım bulamadım.daha sonra kendim birtane uydurdum şimdi iyi.Zarif ve güçlü bir tüfek.Tavsiye ederim.
-
cihan bey marka model nedir acaba.Teşekkürler
Antalya 1989
-
Samet bey, Franchi Affinity 71cm yüksek bantlı model.