TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
KÖPEKLER HAKKINDA HER ŞEY => DEUTSCH - ALMAN IRKLARI => Deutsch Kurzhaar => Konuyu başlatan: Müsabir LETİFLİ - 10 Temmuz 2016, 21:44:32
-
Merhabalar avcı arkadaşlar 2 aylıkken aldigim kurzhaarım çiko yaklaşik 8 aylik oldu.temel ithaat aport eyitimi filan tamam.cok iyi söz dinliyor.ama ferması biraz eksik cok sabırsız.bende bugün alışması için meraya götürdüm araması filan iyi cok hırslı acılmasıda 50-60 metre gibi çagirdimdada hemen yanıma geliyor.ama bir sorun varki sanki ne aradigini bilmiyor gibi.bide merada tahtalı güvercinler vardı rüzgarda karşıdan esiyordu yaklaşık 50 metre gibi önümüzdeydiler ben görüyorum çiko ara diyorum ama köpek başka tarafa dogru gidiyor.kuşlarda kalkıp gittiler.köpekde gördü öyke bakdı.bu arada köpek ilkdefa tahtalı görüyor.sizge köpeyin kokusu zayif ola bilirmi.bende ilk defa av köpeyi besliyorum çevremdede köpek besleyen avcilar yok.o yüzden ne yapacagimi bilmiyorum.sizge nasıl biryol izlemeliyim ustalardan ricam tavsiyelerinizi esirgemesseniz sevinirim.sizge ne yapmalıyım?şimdiden teşekkürler.
(http://preview.ibb.co/ciKHov/20160710_223239.jpg) (http://ibb.co/h0gmgF)
-
Bir kaç kere ava çıkarın veya usta bi Köpekle ava çıksın kuşa tüfek atın aport yaptırın canavar olur. Kokusu zayıf olma durumu yok gibi bişey. Hiç kokusunu bilmediği kuşa 50 metreden ferman zaten zor bi bildircina götürün ;) canını sıkma önünde kuş vurun sıkıntı kalmaz.
-
Sagol Yasin kardeş.deyerli tavsiyelerin icin