TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
HUKUK KÖŞESİ => KANUNLAR, YÖNETMELİKLER, GENELGELER, MAK KARARLARI => Konuyu başlatan: Tevfik GÜN - 28 Kasım 2016, 14:08:46
-
Malum bu forumu kullanan kişilerden bir çoğumuz avcıyız ve avladığımız hayvanları yeri geliyor paylaşıyoruz, benim sorum şu vucut bütünlüğü kısmende olsa bozulmuş hayvanların görsellerini forumda paylaşmanın her hangi bir cezası var mı ? Konuya vakıf arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa memnun olurum ben bu konuda net bir bilgi bulamadım.
Niçin böyle bir konuyu gündeme getirdim,büyük avların elde edilmesinde enerji,kurşun yapısı yaptığı tahribat ve balistik gibi konulara merakım var ve kendi çapımda denemeler yapıyorum elimde bir kaç adet kendi yaptığım kurşunların tahribat fotoğrafı var paylaşmadan önce bilgi alalım diye yazdım(Fotoğraflar kanuna uygun yapılmış avlarda çekildi).
-
Bence evrakların tamsa sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Yaptığın çalışmaları bizde görmüş oluruz