TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
SİLAHLAR, MÜHİMMAT, EKİPMAN HAKKINDA HER ŞEY => YERLİ ÜRETİM AV VE SPOR TÜFEK MARKALARI => Huğlu Kooperatif Av Tüfekleri => Konuyu başlatan: Eren GEBEDEK - 01 Şubat 2017, 12:57:17
-
O0merhaba sevgili dostlar huglu kooperatif sitesi yeniledi cok sik ve nostaljik olmus guzel olmus.cifte ürünlerinde yeni bir ürün koymuslar 200ace resimleri asagida fiyat 2750 tl diger markalar olmak üzere fiyatlara zam geldi ucup gitti fiyatlar.sizcr 200ace nasıl alan kullanan arkadaslar varmı..teşekkür ederim herkese.
(http://preview.ibb.co/nN1DgF/148455322892164.jpg) (http://ibb.co/jdFH8v)
bbcode img (http://imgbb.com/)
(http://preview.ibb.co/kS34ov/148455339491922.jpg) (http://ibb.co/n0ec8v)
(http://preview.ibb.co/d0HVTv/148455333419759.jpg) (http://ibb.co/mE78Fa)
free img (http://imgbb.com/)
-
Çok merak ediyorum ; Ördek figürlerini bu kadar kötü yapmak zorundalar mı? Ayrıca medium scroll çalışsalar çok daha güzel olur gravür bence.
Yinede derli toplu yapılmış bir tüfeğe benziyor..
-
2750 ye olsun o kadar.ÖZBURMAK SYMBOL üst alt çifte getirmiş bayii arkadaş.
1800 tl dedi o tüfek bu tüfeğin yanında Ferrari resmen.
-
huğlunun yeni modelleri eskisine göre daha şık estetik ve kibar eski medellerde çapraz kilit vardı bunlarda yok sağlanlık açısından olumsuz etkilermi ustalar daha iyi bilir
resimlerdeki tüfek CR112K eski adı 200ac modeli fiyat 2480 tl 200ACE modeli ise ejektörlü olanı 2750 tl . fiyatlar gerçekten 2 yılda çok yükseldi yeni üretim bazı değişiklikler getirdiği için maddi olarak elbette etkileyecektir birde dolar yükselince aldı başını yürüdü bana göre huğluda en iyi yenilik yönetim kurulunda Ömer kızılkayanın yerine Naci tanıkın getirilmesi 2010 15 döneminde huğlunun en fazla şikayet aldığı dönemdi iki lafı bir araya getireyemen adamı nasıl başkan yapmışlardı daha kafam almıyor
kapaklı model yerine düz model almayı tercih ederdim 200A 1.920 tl ejektörlüsü 200AE 2.115 tl üzerinde bir iki ördekli kapak için 500 550 tl vermeye gerek yok bence
yeni modellerden 201A (CR212K) ve 200AE
(http://preview.ibb.co/nbgeMF/QXSZ5987_1.jpg) (http://ibb.co/gCbDgF)
(http://preview.ibb.co/gUajov/QPWM5342_1.jpg) (http://ibb.co/fwzATv)
(http://preview.ibb.co/hXr2aa/GEYO5359_1.jpg) (http://ibb.co/eo561F)
(http://preview.ibb.co/kzEc8v/OLNA6426_1.jpg) (http://ibb.co/mXpATv)
(http://preview.ibb.co/nKytgF/GLLI4026_1.jpg) (http://ibb.co/mu5H8v)
(http://preview.ibb.co/m3MqTv/CLOI2997_1.jpg) (http://ibb.co/d5x8Fa)
(http://preview.ibb.co/d6iR1F/SOOI2005_1.jpg) (http://ibb.co/iVotgF)
(http://preview.ibb.co/hNuoFa/OKGD0556_1.jpg) (http://ibb.co/fZsKMF)
(http://preview.ibb.co/heX8Fa/XVVU4872_1.jpg) (http://ibb.co/cu2VTv)
birde ejektör olayını anlayamadım yerli yabancı hiç bir çiftede böyle ejektör görmedim varmı bir avantajı yoksa üretim kolaylığı olsun diyemi böyle yapmışlar
(http://preview.ibb.co/f4rPov/YCKY9701_1.jpg) (http://ibb.co/dWGqTv)
-
Klasik tüfek çift tetik olacak, düz siyah veya meneviş kasa oldumu tamamdır. Ördek gravürlü poze-çifteyi bedava verseler almam.
Şekilden önce icraate bakarım 8)
-
Aynen performansi iyi olsun gerisi hikaye.Tutup 2 tane ordek resmine bi ton para vermek bana akil kari gelmiyor.Ordek resmi koyunca ordekler kendiliginden dusmuyor yere.Onemli olan gorunumu degil islevi
-
Klasik çiftede çift tetik olacak katılıyorum. Adı üzerinde çifte. Çifte ve pozelerinde tek tetikte ısrar eden firmalar da bence üretim bantına çift tetikli opsiyonlarını koysalar fena olmaz.
Huğlu kozmetik değişiklikler yapmış. Görüntüye göre en radikal değişiklik green kiliti iptal etmişler. Zaten namlu uzantısı kubuzdaki yuvasına genel olarak sıfıra sıfır oturmuyordu isabet olmuş. İyi yapamıyorsan yapmayacaksın. 97 model bir huğlu çiftem vardı bir zamanlar onda da yoktu mesela green kilit. Taş gibi de tüfekti.
Ancak kubuz alt kısmında namlu ayağının siyah görüntüsü gravür olyayını bozuyor. Keşke o siyah bölgeyi de kubuzla uyum sağlayacak şekilde gravürleseler. O kadar emeğin üzerinde siyah kare resim hiç de iyi durmuyor.
El kundağında ABD'liler böyle seviyormuş. Öyle duymuştum. Eski tip küçük olanlar bence daha iyiydi. Çifte havasını bozuyor biraz bu görüntü. Tabi benim görüşüme göre.
Tetik düşük durumda kubuzdan çıkan iğnelere bakarsak iğneler bu modellerde de horoz üzerine sabit. Huğlu'dan artık kubuza sabit iğneli modeller bekliyoruz.
Çiftede sabit şoklu ve şok varyasyonları daha geniş üretim de yapılmalı. Poze olsun, çifte olsun sabit şoklunun namlusu ile mobil şoklunun namlusunu namlu ağızlaından karşılaştırın aradaki zerafet farkı zaten kendiliğinden sırıtıyor. 1-3 kombinasyonunun bırakın, yapın 3-4, 3-3, 2-4, daha çok işe yarasın...
Ejektör modeli ise Toz 120'den esinlenmiş. Namlu üzerine monteli yaylı...
Fiyatlar sadece kozmetik geliştirmeler dikkate alındığında bence tuzlu. En azından o namluyu fişek yatağına geçme değil tek parça yapın da verelim o kadar parayı....
-
Ben cifte siparisi verirken cikardilar bakti hosuma gitmedi bu tufege bu para cok bence
-
2750 ye olsun o kadar.ÖZBURMAK SYMBOL üst alt çifte getirmiş bayii arkadaş.
1800 tl dedi o tüfek bu tüfeğin yanında Ferrari resmen.
3 aydır kullanıyorum süper pozesini (özburmak symbol) Tüfeğini.. BURDUR yıldız tüfeklerini yapan çalısan usta yapıyor.namlu dısardn geliyor ama türkiyede işleniyor.sağlam ve yıkıcı bir tüfek satıs sonrası ilgi alaka güzel tavsiye ederim..
gravürsüz 1000 tl.. gravürüne göre fiat yükseliyor.isteğe göre aliminyum veya çelik kasa.uzun veya kısa didcik ölcüsü yapıyorlar
cok cok menunum
(http://image.ibb.co/cMu8gF/01.jpg) (http://ibb.co/ed4kTv)
(http://image.ibb.co/cxzxaa/14938342_1427536143927159_378851090739599372_n.jpg) (http://ibb.co/isvEMF)
(http://preview.ibb.co/bTK7RF/16299401_1533363440011095_5504197506454165984_n.jpg) (http://ibb.co/eAMMmF)
(http://preview.ibb.co/kTfE6F/16473628_1533412476672858_8316503039259278399_n.jpg) (http://ibb.co/jRwXtv)
online photo upload and share (http://imgbb.com/)
(http://preview.ibb.co/hVHi0a/16387411_300609027008694_8783505639653528137_n.jpg) (http://ibb.co/cEvE6F)
(http://preview.ibb.co/fY0gmF/16406422_300609020342028_3049179573093682426_n.jpg) (http://ibb.co/e0P7RF)
-
Huğlu çok önemli bir üreticidir. İlk göz ağrım olup, her zaman dolabımda en az bir huğlum hep olmuştur. İsterlerse ve doğru adamların eli değerse harika tüfek yaparlar.Ancak eleştiri de hakkımız ve daha iyi için klavuzdur. En büyük eleştirim gittikçe el işçiliğinin kaybolmasıdır. Dipçik ve el kundağının lazerle çizilmesi, Krom namlu boyası, lazerle yapılmış sözde gravürler, kubuzda krom kaplamaya hala devam edilmesi vs. Oysa dev markalar karşısında rekabet gücümüz el işçiliği yoğun imalatlarla olacaktır. Sürme boyaların, el emeği kundakların, tığ işçiliği gravürlerin, zarif modellerin, titiz zemin tesviyelerinin yerinde yeller esmektedir. Yapılan sözde menevişler ikinci yılı dahi görememektedir. 40 sene önce yapılan imalatlar şimdi dahi aranmakta ve tutulmakta iken yeni imalatlar bunların dahi gerisinde kalmaktadır. Gerek el işçiliği gerek zerafet ileri gidememiştir. Avuç dolusu paralar istenen Özel! İmalatlarda da dahi yukarıda belirttiğim hastalıkların çoğu mevcuttur. Yeni modellerin el kundakları evlere şenlik, kundak ve el kundakları üzerindeki çizgilerin şekilleri ne yazık ki çok kötüdür. Fabrika bünyesinde seçme ustalardan acilen bir özel imalat bölümü kurulmalı ve daha üstün malzemeyle el işçiliği yoğun daha kaliteli bir üst segmet çifte süperpoze serisi çıkarılmalı emsallerine göre makul fiyatla piyasaya sunulmalıdır. Bu tasarımlar yapılırken başarılı eski imalatlar (yekpare namlular maşa yaylar varım yumurta kundaklar sürme boyalar vs vs)ve yabancı markalar doğru harmanlanmalı acilen sementasyona geçilmelidir.
-
Tüfeğin iğneleri horoz üzerinde olmayip kubuza sabitlidir.
Tüfeğin ejektör sistemi tamamen kendi tasarımımızdır. Hiçbir tüfekten esinlenilmemiştir.