TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
AVCILIK, AVLANMA METODLARI, DOĞADA YAŞAM BİLGİLERİ VE AV KÜLTÜRÜ => AV YEMEKLERİ => Konuyu başlatan: Ali DELİOĞULLARI - 29 Kasım 2017, 18:45:05
-
Kimileri sevmez ama keklik etine değişmem!....
(http://preview.ibb.co/foQ3Cw/20171129_180003.jpg) (http://ibb.co/gUiZKb)
(http://preview.ibb.co/cVSGXw/20171129_180017.jpg) (http://ibb.co/bUiZKb)
image hosting (http://tr.imgbb.com/)
-
Tam anlamıyla yapabildikten sonra her av eti ziyafete dönüşür kurban kavurması gibi olmuş afiyet olsun
-
Ali bey afiyet olsun.. Görüntü güzel.
Tahtalıyı haşlayıp kemikten etini ayırıp sac kavurma yapınca da çok güzel oluyor tavsiye ederim.
Benim bu sezon en çok tercih ettiğim yöntem ise, tahtalıya biraz tuz ve hafif pul biber sürüp doğrudan meşe közü üzerinde pişirmek. Doğal odun ateşi üzerinde mükemmel lezzetli oluyor.
Rast gele.
-
Emrah Bey Termeli bi arkadaşımla aralığın son haftası termeye varacaz nasip olursa bu anlattiginizi bizzat sizin elinizden yemek isterim😊
-
Emrah Bey Termeli bi arkadaşımla aralığın son haftası termeye varacaz nasip olursa bu anlattiginizi bizzat sizin elinizden yemek isterim😊
Aralıkta bir müddet şehir dışında olucam. Eğer plan uyar da o tarihlerde ilçede olursam inşallah görüşürüz. Nasip..
-
Nasip...