TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU

AVCILIK, AVLANMA METODLARI, DOĞADA YAŞAM BİLGİLERİ VE AV KÜLTÜRÜ => AV YEMEKLERİ => Konuyu başlatan: Ali DELİOĞULLARI - 29 Kasım 2017, 18:45:05

Başlık: Dumanı tüten tahtalılar!...
Gönderen: Ali DELİOĞULLARI - 29 Kasım 2017, 18:45:05
Kimileri sevmez ama keklik etine değişmem!....
(http://preview.ibb.co/foQ3Cw/20171129_180003.jpg) (http://ibb.co/gUiZKb)

(http://preview.ibb.co/cVSGXw/20171129_180017.jpg) (http://ibb.co/bUiZKb)

image hosting (http://tr.imgbb.com/)
Başlık: Ynt: Dumanı tüten tahtalılar!...
Gönderen: Hüseyin İŞCEN - 29 Kasım 2017, 18:56:10
Tam anlamıyla yapabildikten  sonra   her av  eti ziyafete  dönüşür  kurban kavurması gibi olmuş   afiyet olsun
Başlık: Ynt: Dumanı tüten tahtalılar!...
Gönderen: Emrah AKDENİZ - 29 Kasım 2017, 19:59:14
Ali bey afiyet olsun.. Görüntü güzel.
Tahtalıyı haşlayıp kemikten etini ayırıp sac kavurma yapınca da çok güzel oluyor tavsiye ederim.
Benim bu sezon en çok tercih ettiğim yöntem ise, tahtalıya biraz tuz ve hafif pul biber sürüp doğrudan meşe közü üzerinde pişirmek. Doğal odun ateşi üzerinde mükemmel lezzetli oluyor.
Rast gele.
Başlık: Ynt: Dumanı tüten tahtalılar!...
Gönderen: Ali DELİOĞULLARI - 29 Kasım 2017, 20:07:50
Emrah Bey Termeli bi arkadaşımla aralığın son  haftası termeye varacaz nasip olursa bu anlattiginizi bizzat sizin elinizden yemek isterim😊
Başlık: Ynt: Dumanı tüten tahtalılar!...
Gönderen: Emrah AKDENİZ - 29 Kasım 2017, 20:32:39
Emrah Bey Termeli bi arkadaşımla aralığın son  haftası termeye varacaz nasip olursa bu anlattiginizi bizzat sizin elinizden yemek isterim😊
Aralıkta bir müddet şehir dışında olucam. Eğer plan uyar da o tarihlerde ilçede olursam inşallah görüşürüz. Nasip..
Başlık: Ynt: Dumanı tüten tahtalılar!...
Gönderen: Ali DELİOĞULLARI - 29 Kasım 2017, 20:40:19
Nasip...