TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
SİLAHLAR, MÜHİMMAT, EKİPMAN HAKKINDA HER ŞEY => FİŞEKLER HAKKINDA HER ŞEY => Konuyu başlatan: Polat CANDAN - 06 Eylül 2020, 16:43:07
-
Merhaba arkadaşlar
Yeni aldigim 2. El ciftsan sarı tetik çift arpacikli tahmini 1990-1995 yılında üretilmiş tufegim için fişek arıyorum.En sevdiği randıman alabileceğim fişekler hangisidir.
-
Hangi mevsimde ne avı yapacaksınız.bunu yazmadan fişek tavsiyesinde bulunmak mümkün değil
-
Sonbahar kış tavşan ve tahtalı
-
Polat bey tüfeğiniz hayırlı olsun . Fişek işi biraz deneme yanılma yolu tecrübe edilsede bulunduğunuz ikliminizin -derecelere fazla düşmediği ni varsayarsak 32 gr tahtalı için 4 5 6 tavşan için 3 4 5 numara saçma marka olarak yaf ,mesco, Avrupa olarak b&p rio mirage iş yapar diye düşünüyorum . O tüfek av yaptırır yeterli kundak ölçüleri size uysun
-
Teşekkürler Hüseyin bey.Bu sezonu fişek denemesi ile gecirmeyelim tecrübeli arkadaşlar dan faydalanalim hangi markayı seviyorsa.Kundak kaba pek oturmuyor açıkçası eski üretim olması ve namlusu nün MKE yapımı oluşu beni cezbetti diyebilirim.
-
Eski üretim oluşu ya da MKE Namlusu oluşu, birşey ifade etmez, her tüfek kendine hastır, bana 71 namlu 4-3 şoklu çiftsan poze denk gelmişti çok kötü dağılım vermişti, önce tüfeğinizi kağıt üstünde bir kaç çeşit fişekle deneyin size bir fikir verecektir.