Gönderen Konu: VURAL marka yarı otomatik tüfek hakkında yorumlar  (Okunma sayısı 17194 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kemal YILMAZ 55

• *
vural marka yarıotamatik tüfek special magnum hakkında yorumlarınız. fabrikasına ulaşamadım. beyşehir üzümlüde olduğu söylenen fabrikanın kaydı beyşehir ticaret odasında yok. fabrika kapalı mı. bu tüfeği ikinci el olarak almak istiyordum. bilgi verebilecek arkadaşlara teşekkür ederim
Kemal YILMAZ
1979 SAMSUN

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: VURAL marka yarı otomatik tüfek hakkında yorumlar
« Yanıtla #1 : 06 Ekim 2010, 22:04:25 »
http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=17&altkategori1=471

fiyat konusunda yardımcı olur bu site.....
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2010, 12:45:09 Gönderen: M.Birol DEMİRTAŞ »
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Musa BALLI

• *
« Yanıtla #2 : 06 Ekim 2010, 22:48:16 »
 Kullananların yorumu daha isabetli olur sanırım.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 17:02:35 Gönderen: Musa BALLI »
Musa BALLI
1973-Antalya

Çevrimdışı M.Sıtkı YÜCE

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #3 : 07 Ekim 2010, 00:03:51 »
kemal kardeşim ben av bayi olarak 95-- 97-- yılında  g.a.o. vural-- fabrikası olarak tüfeklerini satmıştım. döner başlı kınetık model tüfeklerini sonraki yılda düzbaşlı gazlı sistem tüfeklerini satmıştım.tüfeklerde bayi olarak sorun yaşamadım. fabrikası düzce idi  son olarak aynı fabrika üniversal- diye ot. tüfek imal etti sağlam fakat ağırlığı sebebi ile alıp satmadım. kemal kardeşim ikinci  el olması nedeni ile fabrikası devam etmiyorsa sorun yaşaya bilirsin aynı zamanda şunu belirteyim benim bu sitedeki -85 li yıllardaki g.a .o.orıgınal çifte ile aynı fabrika yani otomatikler onun devamı idi toplu ismide gül ali oğulları geçiyordu. bilmem yardımcı olabildimmi.selamlar hoşcakal
M.Sıtkı YÜCE
1957 ALAŞEHİR/MANİSA

Çevrimdışı Alim GENÇ

• *
  • beni bir ben bilirim
« Yanıtla #4 : 07 Ekim 2010, 12:22:57 »
bizim teyze oglunda 20 yildir var cok guzel bir tufek avda problem yasatmiyor
Alim GENÇ
1982 denizli

• *
« Yanıtla #5 : 07 Ekim 2010, 13:35:56 »
öncelikle cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. BİROL DEMİRTAŞ kardeşim. hilal av bayiinin sitesini gezdim ama almayı düşündüğüm tüfeğin birebir modelini bulamadım. hilal av bayiini telefonla aradım  telefona cevap veren arkadaş yerli tüfeklerin kalitesinden bahsetti. daha çok avrupa ve yerli kıyası yaptık. benim düşündüğüm tüfeğin namlusunda special magnum yazıyor. 1997 model. sitede aynısı yok. şirket kayıtları eski  kayıt galiba şirketin web sitesi yok. araştırdım ulaşamadım. benim bu tüfeği alırmayı düşünme sebebim ilk çıkan otomatiklerin kaliteli oldu şeklindeki  yorumlardı.  tekrar teşekkürler.
Kemal YILMAZ
1979 SAMSUN

• *
« Yanıtla #6 : 07 Ekim 2010, 13:51:09 »
bu arada bilgi kirliliği olmasın. internetten araştırdığım kadarıyla vural silah sanayi beyşehir üzümlüde kayırlı gibi görünüyor. beyşehir ticaret odasında kaydı yok. ayrıca konya silah üreticilerinin sorunlarının konuşulduğu panele üretici firma olarak ta katılmamış. yani çekindiğim  şey silahın bir sorun yaşaması durumunda elimde patlayacak olması. değişik namlu kullanamama sorunu.  unutmadan fabrikanın kayıtlı telefonu da kapalı.
Kemal YILMAZ
1979 SAMSUN

Çevrimdışı Ertuğ TAMUR

• *
« Yanıtla #7 : 02 Şubat 2012, 11:45:55 »
bursa fuarına gelmişlerdi
SAFİR T14

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 16 Haziran 2014, 17:08:19 »
 Abi tüfek iyi yada kötü diyemem ama bu sitede http://www.cihanav.com/Urunler/Av-Tufekleri/Yerli-Tufekler/Vural/  farklı modelleri var. Ararsanız bilgi konusunda yardımcı olurlar sanırım. 
  • Charles Daly otomatik,
  • Cesa otomatik, Mertmak Mx5 otomatik
  • Akkar Karatay Pompalı, Hatsan Pompalı
Düzce  1985

Çevrimdışı Musa BALLI

• *
« Yanıtla #9 : 12 Ocak 2015, 17:07:40 »
Kemal bey. tüfek 800 tl ile 1000 tl arası satılıyor kalitesi sorunlu olsa hiçbir bayi bu tüfeği alıp vitrine koymaz,
elde patlayanlar 250-300 tl ye satıyorlar,
üzümlüde çok kaliteli tüfekler var, ama 250 tl ye de tüfek var hal böyle olunca insanların kafası karışıyor.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 17:09:41 Gönderen: Musa BALLI »
Musa BALLI
1973-Antalya

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 12 Ocak 2015, 18:03:52 »
Kemal bey. tüfek 800 tl ile 1000 tl arası satılıyor kalitesi sorunlu olsa hiçbir bayi bu tüfeği alıp vitrine koymaz,
elde patlayanlar 250-300 tl ye satıyorlar,
üzümlüde çok kaliteli tüfekler var, ama 250 tl ye de tüfek var hal böyle olunca insanların kafası karışıyor.
düzce yapımı tüfekler üzümlü yapımı tüfeklerden daha sorunsuz ve daha kaliteliler bence.kundak çatlatması hariç mekanik olarak kusursuzlar.konya silah konusundaki liderliğini kaptırmak üzere.iyi ustalar kooperatiften ayrılınca huğlu neredeyse bitti.üzümlü kapanalı yıllar oldu.lokomatif olarak akus ve akdaş kalmış durumda.onlarında çok ciddi rakipleri mevcut.yani sanıldığı gibi öyle ahım şahım tüfek markası kalmadı konyada.2 tane sıfır konya yapımı tüfek aldım ikisidesorunlu çıktı.bu kadar tesadüf nasıl oluyor anlayabilmiş değilim....
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 12 Ocak 2015, 23:14:04 »
Yerli tüfeğin en kralı bile 2 ci ele düşünce mındar oluyor..bir tek phenomayı aldığım fiyata yakın bir rakama satabildim..zamanınız varsa acele etmeyin,sezon sonuna doğru bir çok yerli tüfek 2 ci ele düşüyor..sebebini bende anlamış değilim..
  • Ata cy 71
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976