Gönderen Konu: =^^THE BEST OF TAVÞANLI THE BEST OF KÖPEK IRKKLARI FEDERASYONU^^=  (Okunma sayýsý 18391 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý Selçuk GÖKHAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 421
  • av keklik köpek ise pointer
bu yarýþmayý düzenleyen KÜTAHYA POÝNTER IRK DERNEÐÝ BAÞKANI MAHÝR AÐBÝME HALÝL VE MURAT kardeþlerime göstermiþ olduklarý sýcaklýk ve ev sahipliði için teþekkür ederim. bence herþey mükemmeldi. çok sayýda pointer ýrkýna gönül vermiþ isimler bir aradaydý, ortam harika denilebilecek kadar güzeldi. böylesine güzel ve mükemmel rakiplerle yarýþmakta herþeyin daha iyiye gittiðinin habercisiydi. sevgili TANJU aðbi ve KEMAL sizlerinde yazýlarýnýza sonuna kadar katýlýyorum. ADNAN aðbiye ne ÜMÝT hocamada göstermiþ olduklarý adil yönetimden dolayýda tekrar teþekkür ediyorum. inþallah daha iyilerde buluþmak dileðiyle SAYGILAR...
Selçuk GÖKHAN
1975 MANÝSA AKHÝSAR  A(RH)+

[email protected]  0532 623 22 98

Çevrimdýþý Selçuk GÖKHAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 421
  • av keklik köpek ise pointer
ERGÝN kardeþimede bu güzel fotolar için teþekkür ediyorum. artýk fotoðrafçý sýkýntýsý yok, pointer ferma ERGÝN anýnda patronede :) :) :)
sevgili SERKAN yokluðun arandý bilesin...
« Son Düzenleme: 03 Mayýs 2011, 10:30:06 Gönderen: Selçuk GÖKHAN »
Selçuk GÖKHAN
1975 MANÝSA AKHÝSAR  A(RH)+

[email protected]  0532 623 22 98

Çevrimdýþý Ergin AÐAOÐLU

• *
  • Ýleti: 1316
  • Söz Konusu Pointer Ýse Gerisi Teferuattýr!!!
Sevgili Kemal .

Öncelikle þunu belirtmek isterim , siz dostlarla tanýþýp merabalaþmak benim için herþeyden önemli , selçuðun , mustafanýn , erdoðanýn , senin ve yarýþmaya katýlan diðer arkadaþlarýn kýsaca pointerlerinizin namýný duymayan kalmadý elimizde böðlesine güzide deðerli kanlarýn olmasý ülkemiz adýna sevindirici bir durum lakin seninde dediðin üzere malesef bunlar birer canlý hayvan günü gününe uymuyor avrupada bile dünya birinciliði almýþ herhangi bir ýrkýn bir sonraki þampiyonada adý bile duyulmayabiliyor . Özetle ortada silinmiþ birþey yok bugün seterlerden birinci çýkan olur , bir sonraki yarýþmada pointer olur bizede ayakta alkýþlamak düþer . Yani sana katýlmýyorum seterler pointerleri silmedi ogün sadece iyi olan kazandý . Bu arada ERGÝN beni aradý illa benide setterci yap artýk doðru yoldan gitmek istiyorum ve meralarda üzülmek istemiyorum diye söðledi . :)

Sevgiler .

yalan söyleme abi ben seni aramadým öyle bir þeyde demedim  dünyada Pointer kalmasa avý býrakýrým baþka köpekle avlanmam doðru yol seter ha zuhaaaaaaaaaaaaaaaaa kýllý yol diyelim þuna zuhaaaaaaaaaaaaaaa :)
Ergin AÐAOÐLU
1979 Sýndýrgý

Çevrimdýþý Tanju ÜNEN

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
  • Ýleti: 514
Bursa 1973 BÝRÝLERÝ ARKANIZDAN KONUÞUYORSA ONLARDAN ÖNDESÝNÝZ .

Çevrimdýþý Mehmet PÝLGÝR

• Expert Üye
  • Ýleti: 230
emeði geçenlere teþekkürler.yaban tv de yayýnlanacakmý?çok istediðim halde gelemedim bari tv den seyredeyim.
  • 12 kalibre 2 patlar superpose
  • 12 kalibre 2 patlar klasik çifte
  • 20 kalibre 2 patlar superpose
  • 12 kalibre çok patlar
  • setter ve pointer
Mehmet PÝLGÝR
1966-Ýstanbul  ( ASLEN ÝZMÝR KARÞIYAKA)

Çevrimdýþý Hüseyin SERTÇETÝN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1639
Aman Tanju abi, Ergin görmesin yazdýklarýný. O akþamlarý rüyasýnda bile pointer gören biri. Baþka bir ýrk bakacaðýný sanmýyorum. ( Orada konuþtuklartýnýza þahit olmadým ondan yazýyorum... :D :D :D )
« Son Düzenleme: 03 Mayýs 2011, 13:02:14 Gönderen: Hüseyin SERTÇETÝN »
Hüseyin SERTÇETÝN 1978 AKHÝSAR 0542 5328869

Çevrimdýþý T.Uður ÖZCAN

• *
  • Ýleti: 359
Ergin'e Sevgiler!

Tevfik Uður ÖZCAN
1975-Eskiþehir

Çevrimdýþý Tanju ÜNEN

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
Hüseyincim görmüþ zaten baksana hemen yalancý ben öðle demedim ve aramadým diyor , aslýnda setere dönecekte gururuna yenik düþüyor . Setterin kýlý dökülüyormuþ dökülürse dökülür yastýk yapsýn kýlýndan :):)

Ergini ilk defa yüzyüze kütahyada gördüm telde msn de konuþuyorduk hakikaten çok sempatik ve saygýlý bir kardeþim .

Sevgiler .

Çevrimdýþý Osman YAPRAK

• *
  • Ýleti: 108
      Güzel bir organizayondu. Emeði geçen herkese teþekkür ederim. Tanju abinin de dediði gibi "malesef bunlar birer canlý hayvan günü gününe uymuyor avrupada bile dünya birinciliði almýþ herhangi bir ýrkýn bir sonraki þampiyonada adý bile duyulmayabiliyor . Özetle ortada silinmiþ birþey yok bugün seterlerden birinci çýkan olur , bir sonraki yarýþmada pointer olur bizede ayakta alkýþlamak düþer."  Ayný düþünceye sonuna kadar katýlýyorum. Köpeðim derece yapamadý ama bunu adaletsiz bir yönetime mal etme düþüncesi içerisinde hiç olmadým. Hak edenler kazandý. Ýnandýðým bir düþünce olan "Yarýþma þansý" malesef o gün bizden yana deðildi. Her yarýþma insana ayrý bir tecrübe katýyor. Köpeðim ilk defa karþýlaþtýðý tarla farelerinin açtýðý deliklere tepki gösterdi. Genç köpek eðitimle bunun üstesinden gelmeye çalýþacaðýz. Ancak yarýþmalarda benim düþünceme göre önemli bir eksiklik olarak gördüðüm köpeklerin göstermiþ olduklarý performans deðerlendirmelerinin sahiplerine anlatýlmamasý. Köpek sahibi yanlýþ veya eksiðini bu þekilde öðrenerek çalýþmalarýný bu yönde yapabilir. Saygýlarýmla...
Osman YAPRAK
1977-Manisa/Salihli 0 533 721 93 47

• Müdavim Üyemiz
Mükemmel ikili... Eline çok yakýþýyor kardeþim........
Ergin Aðaoðlu ve þahane bir pointer..........

• Müdavim Üyemiz
Tevfik abi seninle tanýþtýðýma çok memnun oldum. Umarým baþka bir etkinlikte yine görüþmek dileðiyle... He bu arada sende daha çok resim var biliyorum, bekliyoruz...

Çevrimdýþý Tanju ÜNEN

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
Hüseyincim ergin kardeþim skayýn tasmasýndan birkere tutsaydý aþk neymiþ sevgi neymiþ görecekti.

Çevrimdýþý Ergin AÐAOÐLU

• *
Hüseyincim ergin kardeþim skayýn tasmasýndan birkere tutsaydý aþk neymiþ sevgi neymiþ görecekti.

Abi biz mecunun olduk sen hala tasmayý tutsaydý diyorsun ben fermada yasýlan köpeði severim tam siper yataný deðil :)
Ergin AÐAOÐLU
1979 Sýndýrgý

Çevrimdýþý Ergin AÐAOÐLU

• *
Hüseyin lucky o yuh tanýmadýnmý ?? :)
Ergin AÐAOÐLU
1979 Sýndýrgý

Çevrimdýþý Mehmet AYHAN

• Mehmet AYHAN
  • *
  • Ýleti: 3459
  • K.I.F ANKARA POÝNTER DERNEÐÝ BAÞKANI 1979 ANKARA
    • KIF POÝNTER KÖPEÐÝ IRKI ÜRETÝCÝLER VE YETÝÞTÝRÝCELER DERNEÐÝ ANKARA ÞUBESÝ
Muhabbetin dostluðun bol olduðu o gecede bende olmak isterdim lakin iþlerin yoðunluðu nedeni ile aranýza katýlamamanýn üzüntüsü içerisindeyim bütün doslara selam ve saygýlar.

KIF POÝNTER KÖPEÐÝ IRKI ÜRETÝCÝLER VE YETÝÞTÝRÝCELER DERNEÐÝ ANKARA ÞUBESÝ

http://ankarapointerdernegi.tr.

Çevrimdýþý Süleyman ÞENKIRAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 608
Engin bey Fotoraflar için  Teþekkürler
Süleyman ÞENKIRAÇ  A Rh +
1972 Bornova ÝZMÝR  Cep Tel :0532 7259009
Her avcý bir gün gelecek KURZHAAR'la avlanmak
isteyecektir.
http://s8.postimage.org/56oun64gl/450_foto.jpg

Çevrimdýþý Kadir MEMÝÞ

• *
  • Ýleti: 817
Katilan arkadaslari tebrik ederim
Kadir MEMÝÞ
1964-Greece/Kos

Çevrimdýþý Mahir ÝNCÝ

• *
  • Ýleti: 2262
mehmet aðbi yabanda yayýnlanacak inþallah burdan duyuru yaparýz.
Mahir ÝNCÝ
1965 TAVÞANLI
KIF POÝNTER IRK DERNEÐÝ KÜTAHYA ÞUBE BAÞKANI
05308844198-05456215112

Çevrimdýþý Halil OKYAY 43

• *
  • Ýleti: 81
  Sevgili avlak ailesi öncelikle bizleri kýrmayýp þirin ilçemiz TAVÞANLI da düzenlemiþ olduðumuz köpek ýrklarý federasyonu yarýþmamýza teþriflerinizden dolayý hepinize ne kadar teþekkür etsek azdýr.Yarýþmaya katýlan tüm arkadaþlarýmý huzurlarýnýzda bir kez daha tebrik etmek istiyorum.Bildiðiniz üzere yarýþmalar bi bahane amaç netten tanýþýpta yüz yüze görüþmek kaynaþmak.Bu tür etkinlikler av camiyamýzý birbirine dahada kenetleyecektir.Eðer etkinlikte bir eksiðimiz oldu ise hepinizden özür dileriz.Fakat geçen senede katýlan arkadaþlar gördüler ki biraz daha profesyonel bir çalýþma oldu.Ýnþallah seneye daha güzel olacak.Ve bu arada katýlan köpeklerimize baktýmda çýtamýz o kadar yükselmiþ ki,kötü köpek nerdeyse kalmamýþ.Köpeklerimizi fotolardan hepimiz takip ediyoruz ama canlý gözlerle görmek daha da bir mutluluk verici.Umarým güzel bir 2 gün geçirmiþsinizdir bizler sizinle olmaktan çok mutluluk duyduk.Ýinþallah bu  AVLAK ailemizle bir dahaki yarýþmalarda görüþmek üzere.                                                                                                                                       TAVÞANLIDAN HEPÝNÝZE KUCAK DOLSU SELAMLAR..... HALÝL OKYAY...[/b]
« Son Düzenleme: 04 Mayýs 2011, 00:21:42 Gönderen: Halil OKYAY 43 »
Halil OKYAY
1978 Kütahya Tavþanlý
0 535 498 55 44

Çevrimdýþý T.Uður ÖZCAN

• *
  • Ýleti: 359
Bende çok memnun oldum Hüseyin'cim.
Resim evet 600 kadar var ve fýrsat oldukca ilgili konularýn altýna ekleyeceðim bir aksilik almazsada Akhisarda görüþeceðiz.Sevgiler...

Tevfik abi seninle tanýþtýðýma çok memnun oldum. Umarým baþka bir etkinlikte yine görüþmek dileðiyle... He bu arada sende daha çok resim var biliyorum, bekliyoruz...

Tevfik Uður ÖZCAN
1975-Eskiþehir

Çevrimdýþý Ýlhami KAYA

• Free Üye
  • *
  • Ýleti: 1924
  • Ýlhami KAYA 539 274 96 49
    • www.pointerduzce.com
ben de burada tüm katýlýmcýlara ve emeyi gecen herkese ve bu konuyu acan sizlerede cok cok teþekkür ederim ellerinize ve yüreyinizesaglýk görmek te oynamakkadar güzeldir teþekkürederim saygýlar sunarým
ABEL--
gif upload
Ýlhami KAYA1966-DÜZCE 0-539-274-96-49
DÜRÜST OLAN KAZANIR^www.pointerduzce.com

Çevrimdýþý Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 553
Ergin kardeþim sen pointerin stiline bende sana hastayým caným kardeþim her gittiðin ortama neþe ve muhabbet saçýyorsun.
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

***** ÞÝVA - LEXUS - BARBY *****

Çevrimdýþý Ergin AÐAOÐLU

• *
Ergin kardeþim sen pointerin stiline bende sana hastayým caným kardeþim her gittiðin ortama neþe ve muhabbet saçýyorsun.

O senin güzelliðin abi hal ve hareketlerimize engel olamýyoruz malesef insanlar gülüyor iþte bize olsun aðlatmýyoruz en azýndan bunada þükür !!!
Ergin AÐAOÐLU
1979 Sýndýrgý

Çevrimdýþý Nusret KAYA

• Free Üye
  • *
  • Ýleti: 733
    • www.avkopeklerim.com
      Ergin ellerine saðlýk çok güzel görüntüler,ama en kralý düz beyaz ufaklýk ;D ;D seneye onu getircem.keyifli sohbetin için teþekkürler yeni yarýþmalarda görüþmek dileðiyle...
Nusret KAYA
1968 DÜZCE
05357693054