0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vişne suyu yaramış
SEVGİLİ EŞREF EN SON ERFELEK KARASU GÖLETİNİN KENARINDA UYUDUKLARINI GÖRENLER VAR SANIRIM HALA DAHA EVİN YOLUNU BULAMADILAR YAZIK PIRLANTA GİBİ DELİKANLILAR UMARIM YOL ŞANTİYESİNDE ÇALIŞAN KAMYONCULARA YEM OLMAZLAR.... İZLERİNİ BULANLAR YADA GÖRENLER OLURSA FATİH TÜRE İLE İRTİBATA GEÇERSENİZ SEVİNİRİZ....
Selman en son eşref seni arıyordu elinde bir adisyon üzerinde 75 bira 25 su işaretli Gerisini bilmiyorum
ulen inek eşo her taşın altında sen varsın yalnız kurtla uğrama sonu kötü olur maden suyumu bozdu bunları hehheeeee.. zaten gelemedim kahroluyom çok iyi muhabbet yapmışsınız çok güzel toplantı olmuş .. tüm karadenize herkeze selamlar .. hepinizi seviyoruz izmirden selamlar ...
bu sahsı ben en son 19 hazıran 2011 de saat 11 de carsamba bey yenıce koyu cıvarlarında gordum
ulen eşo çok fırlamasın vesselam .. selman bulur sana bir yol karadeniz çatışması başlıyor yine heheheeee .. ulen bir av açılsın .. ama dayanamadınız yine ... sen keklik dersin selma çulluk selmanı erkenden çakal avına mı ? yollucan heheeeee
vallahi ben görmedim eşref en son gecenin kaçıydı 3 müz sohbet ediyorduk sonrasını bilmiyom ordan ayrılırken aradım bulamadım yoksa kaçtımı? gazoz çarpıları yüzünden ....yokbe kaçmamıştır.......atışta vuramadıgını duydum selam ın belki onun için yoktur selmannnnnnn kardeşimmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnnnn
ula uasagım nerdesın tabı burda her kes kus ve domuz avcısı buldunuz cakal avsını dalga gecıyorsunuz ben selam kardesıme guzel bır kus kopegı hedıye edıcem cakat yada tılkı avını bırakıcam hehhehhehe
Ben görmedim eşref
ah ısmal abım ahh senın kopeklerın bır namı varr bu selmana kopek verılırmıı domuzz avcısı yapar valla tek kursun atıslarında kagıtta leke yoktu acayıpp vurur hee
Öncelikle ortalıgı yalandan yere velveleye veren EŞREF kardeşim için sizlerden özür diliyorumNe yaptıysam ne ettiysem bir türlü yola sokamadım ben bunu...Çok güzel bir buluşma sonrası yarım kalan işlerle ve yaz ayınında vermiş oldugu koşuş turma nedeni ile fırsat bulup geçemedim pc başına.Haliyle bu boşluktan yararlanmak isteyen eşref telefonla beni arayıp olayın iç yüzünü anlatınca gelip açıklama yapmak istedim Bu arada EŞREF kardeşime buluşma esnasında ki borçlarımı huzurunuzda ödemeyecegimi de belirtmek isterim Toplam 2 adet bira borcum vardır...Bu iki bira parasınıda neden vermedigime gelince ne zman alış veriş yapsam para üstünü geri alamadım Bende çareyi 2 bira alip kaçmakta buldum
yapma be kus avından anlamazmı yanı hehhehehe