Gönderen Konu: BU ADAMLARII GOREN DUYAN HABER VERSIN EN SON 18 19 HAZIRANDA GORULDU :)  (Okunma sayısı 19434 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
  • POİNTER HERZAMAN :)
SEVGILI ABILERIM KARDESLERIM INSANLIK NAMINAA BU ADAMLARI GOREN DUYAN HABER VERSIN EN SON 18 19 4 KARADENIZ BULUSMASINDA SABAH 4 SULARINDA GORULDULER DUYUMLARA GORE HALA BIR YERLERDEE UYUYUORLARR INSANLIK NAMINA BIRILERI UYANDIRSIN :D :D :D :D

BUDA SON CEKINDIGIMIZ RESIMM :D :D

ESREF YILDIZ SAMSUN CARSAMBA 1987

resim yülke

Çevrimdışı E.Can AKYEL

• *
Vişne suyu yaramış :D
Erol Can AKYEL
14.04.1992
ÇARŞAMBA\SAMSUN

Çevrimdışı İsmail SÖZEN

• *
bu sahsı ben en son 19 hazıran 2011 de saat 11 de carsamba bey yenıce koyu cıvarlarında gordum
İsmail SÖZEN
1965-Ordu

Çevrimdışı Serdar MERTOĞLU

• *
SEVGİLİ EŞREF EN SON ERFELEK KARASU GÖLETİNİN KENARINDA UYUDUKLARINI GÖRENLER VAR SANIRIM HALA DAHA EVİN YOLUNU BULAMADILAR YAZIK PIRLANTA GİBİ DELİKANLILAR UMARIM YOL ŞANTİYESİNDE ÇALIŞAN KAMYONCULARA YEM OLMAZLAR....:):):):) İZLERİNİ BULANLAR YADA GÖRENLER OLURSA FATİH TÜRE İLE İRTİBATA GEÇERSENİZ SEVİNİRİZ....
Serdar MERTOĞLU
SİNOP 05435852636

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
Vişne suyu yaramış :D

EROLLL KARISIK TAKILIRR GENELDE KARDESLERIM BENIM :D

resim yülke

Çevrimdışı Güven SARI

• Müdavim Üyemiz
Selman en son eşref seni arıyordu elinde bir adisyon üzerinde 75 bira 25 su işaretli  :D :D :D Gerisini bilmiyorum >:D
Güven SARI
1967 Ordu Fatsa 0 532 455 28 03

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
SEVGİLİ EŞREF EN SON ERFELEK KARASU GÖLETİNİN KENARINDA UYUDUKLARINI GÖRENLER VAR SANIRIM HALA DAHA EVİN YOLUNU BULAMADILAR YAZIK PIRLANTA GİBİ DELİKANLILAR UMARIM YOL ŞANTİYESİNDE ÇALIŞAN KAMYONCULARA YEM OLMAZLAR....:):):):) İZLERİNİ BULANLAR YADA GÖRENLER OLURSA FATİH TÜRE İLE İRTİBATA GEÇERSENİZ SEVİNİRİZ....

AH ABIM AHH NE IYII ADAMLARDII IKISIDE KARDESIMDI INSALLAH YOLU BULURLARDA KAVUSURUZ :D :
D

resim yülke

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
Selman en son eşref seni arıyordu elinde bir adisyon üzerinde 75 bira 25 su işaretli  :D :D :D Gerisini bilmiyorum >:D

[hocam bana taktı ama beddularım tuttu :D :D haber alınamıyor kendısınden :D :D
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2011, 22:26:58 Gönderen: Eşref YILDIZ »

resim yülke

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
ulen inek eşo her taşın altında sen varsın :) :)   yalnız kurtla uğrama sonu kötü olur :)  maden suyumu bozdu bunları :) :) hehheeeee..  zaten gelemedim kahroluyom çok iyi muhabbet yapmışsınız çok güzel toplantı olmuş ..  tüm karadenize herkeze selamlar ..   hepinizi seviyoruz izmirden selamlar ...   

AHH ABIM AHH GELSEN NELER OLURDU NELER  adamın bırı sabahlar olmasın dıoduu avcıı uyurmuu esoo dıyoduu bır baktım cadırda bırılerıı horluyuorr :D :D avcıı uyurmuu abıı sen solee :D :D

resim yülke

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
bu sahsı ben en son 19 hazıran 2011 de saat 11 de carsamba bey yenıce koyu cıvarlarında gordum

ısmaıll abımm 3 atıstan hepsını vurdu kardesım arkadan :D :D

resim yülke

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
LUTFEN GORENLER BNA ULASSINLAR INSANLIK NAMI ICIN :D :D :D

resim yülke

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
ulen eşo çok fırlamasın vesselam ..  selman bulur sana bir yol :) :) :) karadeniz çatışması başlıyor yine :) :) heheheeee .. ulen  bir av açılsın ..  ama dayanamadınız yine ...:) :)  sen keklik dersin selma çulluk :) :) :)   selmanı erkenden çakal avına mı ? yollucan :) heheeeee

ONUN KONUSU GECTII orda olay tatlıya baglandıı domuz cakal avı bırakılacak ucar avlarında yarıscaz bu seen cok farklı olucak onda tarcın yenı transfer bende nuno oglu zeus ıkısıde kırık bakalım neler olucak :D :D

resim yülke

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
kac kez dedimm sen gaza gelme 75 bıraa senın neyınee yok ben sarhoss olmam gordunmuu senı goren bulan yok :D :D

resim yülke

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
vallahi ben görmedim eşref en son gecenin kaçıydı 3 müz sohbet ediyorduk
 sonrasını bilmiyom ordan ayrılırken aradım bulamadım yoksa  kaçtımı???? ;D ;D ;D ;D ;D
gazoz çarpıları yüzünden ;D ;D ;D ;D ;D ....yokbe kaçmamıştır.......atışta vuramadıgını duydum selam ın belki onun için yoktur ;D ;D ;D ;D
selmannnnnnn kardeşimmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnnnn

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
vallahi ben görmedim eşref en son gecenin kaçıydı 3 müz sohbet ediyorduk
 sonrasını bilmiyom ordan ayrılırken aradım bulamadım yoksa  kaçtımı???? ;D ;D ;D ;D ;D
gazoz çarpıları yüzünden ;D ;D ;D ;D ;D ....yokbe kaçmamıştır.......atışta vuramadıgını duydum selam ın belki onun için yoktur ;D ;D ;D ;D
selmannnnnnn kardeşimmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnnnn

ismail abım goren duyan yok atıslara gelırse 3 atısta bır tane ısapetlı atısı yok bu adammı bana kafa tutucak solermısın rezıll ettı benıı bırde benım kankam kardesım brıcık arkdasım yazıklar olsun tanıstıgım gune lanet olsun :D :D :D

resim yülke

Çevrimdışı İsmail MANAV

• *
ula uasagım nerdesın tabı burda her kes kus ve domuz avcısı buldunuz cakal avsını dalga gecıyorsunuz ben selam kardesıme guzel bır kus kopegı hedıye edıcem cakat yada tılkı avını bırakıcam hehhehhehe
İsmail MANAV
15.04.1965
İSTANBUL

Çevrimdışı Kenan YILDIRIM

• *
Ben görmedim eşref :)
Kenan YILDIRIM
1961-Samsun

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
ula uasagım nerdesın tabı burda her kes kus ve domuz avcısı buldunuz cakal avsını dalga gecıyorsunuz ben selam kardesıme guzel bır kus kopegı hedıye edıcem cakat yada tılkı avını bırakıcam hehhehhehe

ah ısmal abım ahh senın kopeklerın bır namı varr bu selmana kopek verılırmıı domuzz avcısı yapar valla tek kursun atıslarında kagıtta leke yoktu acayıpp vurur hee :D :D

resim yülke

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
Ben görmedim eşref :)

abıcıgım ıyı cocouktuu ama demıı :D :D

resim yülke

Çevrimdışı Selman YİĞİT

• YaLNıZ KuRT 57
  • *
  • YALNIZ KURT 57

Öncelikle ortalıgı yalandan yere velveleye veren EŞREF kardeşim için sizlerden özür diliyorum

Ne yaptıysam ne ettiysem  bir türlü  yola sokamadım ben bunu...

Çok güzel bir buluşma sonrası yarım kalan işlerle ve yaz ayınında vermiş oldugu koşuş turma nedeni ile fırsat bulup geçemedim pc başına.

Haliyle bu boşluktan yararlanmak isteyen eşref telefonla beni arayıp olayın  iç yüzünü anlatınca gelip açıklama yapmak istedim :D

Bu arada EŞREF kardeşime buluşma esnasında ki borçlarımı huzurunuzda ödemeyecegimi de belirtmek isterim :D

Toplam 2 adet bira borcum vardır...Bu iki bira parasınıda neden vermedigime gelince  ne zman alış veriş yapsam para üstünü geri alamadım   ;D Bende çareyi 2 bira alip kaçmakta buldum  :D ;D :D

Selman YİĞİT  / 1985
SİNOP/ERFELEK
0 544 553 04 41

Çevrimdışı İsmail MANAV

• *

ah ısmal abım ahh senın kopeklerın bır namı varr bu selmana kopek verılırmıı domuzz avcısı yapar valla tek kursun atıslarında kagıtta leke yoktu acayıpp vurur hee :D :D
yapma be kus avından anlamazmı yanı hehhehehe
İsmail MANAV
15.04.1965
İSTANBUL

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *

Öncelikle ortalıgı yalandan yere velveleye veren EŞREF kardeşim için sizlerden özür diliyorum

Ne yaptıysam ne ettiysem  bir türlü  yola sokamadım ben bunu...

Çok güzel bir buluşma sonrası yarım kalan işlerle ve yaz ayınında vermiş oldugu koşuş turma nedeni ile fırsat bulup geçemedim pc başına.

Haliyle bu boşluktan yararlanmak isteyen eşref telefonla beni arayıp olayın  iç yüzünü anlatınca gelip açıklama yapmak istedim :D

Bu arada EŞREF kardeşime buluşma esnasında ki borçlarımı huzurunuzda ödemeyecegimi de belirtmek isterim :D

Toplam 2 adet bira borcum vardır...Bu iki bira parasınıda neden vermedigime gelince  ne zman alış veriş yapsam para üstünü geri alamadım   ;D Bende çareyi 2 bira alip kaçmakta buldum  :D ;D :D

desene ben borcluu cıktım :D :D sımdıde kardesım HOSGELDIN ARAMIZAA
ozletttın kendını sana bıse oldu dye bogazımdan yemek gecmedı yarım okuzu yedım :D :D
[/i]

resim yülke

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
yapma be kus avından anlamazmı yanı hehhehehe

ısmaıll abıı sadece ara gazıı ılee calısır aksam hıc bıse vuramasa clupte gıder alır cullukları resım cekınır ısı bunun  :D :D

resim yülke

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
ben bu çocukları yerim yaaaaaa

hepiniz harıkasınızzz

kucak dolu sevgilerimle

Çevrimdışı Selman YİĞİT

• YaLNıZ KuRT 57
  • *
  • YALNIZ KURT 57

İSMAİL abim sen anlarsın benim halimden :D  

Malesef ki Eşref  standartlarıma uymuyor ama n yaplım atsan atılmaz satsan satılmaz...

Ama bu sezon ona kuş avını nacizane ögretmeye çalışacagım :D

Nasip olurda bir yavrum olursada fermasında ilk eşrefe tüfek attıracagım :D

Belki feyz alır :D

Selman YİĞİT  / 1985
SİNOP/ERFELEK
0 544 553 04 41