Gönderen Konu: Ben bu iþin içinden çýkamýyorum  (Okunma sayýsý 6722 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý Uður SAYAN

• *
  • Ýleti: 187
  • KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN OLUR DEVRAN DÖNER
Ben bu iþin içinden çýkamýyorum
« : 16 Aðustos 2011, 21:47:15 »
     Sevgili dostlar uzun süredir araþtýrýyorum vallahi ben bu iþin içinden çýmadým sizlerden görüþ almak istiyorum.
     Gelelim konumuza kinetik sistem bir ata neo almak istiyorum ve bu konuda karar kýlmýþtým ama sitede okudum þu armssana bir bakayým dedim süper bir alet yapmýþlar estetik olarak mükemmel görünüyor basettiðim tüfek phenoma(ama bu tüfek gazlý) bana bu konuda görüþlerinizi yazarsanýz çok memnun olucam saygýlar...
Ugur SAYAN
1980 BOLU/ MUDURNU

Mustafa Kabadayý

• Ziyaretçi
Ynt: Ben bu iþin içinden çýkamýyorum
« Yanýtla #1 : 17 Aðustos 2011, 11:02:39 »
valla kardeþim ikiside kaliteli.her ikiside uzun yýllar avlarýnda sana hizmet eder.bundan dolayý seçimde zorlanabilirsin.ben armsan kullandýðým için sana yine armsanýn modeli olan phenoma yý almaný öneririm lakin sen kafana gözüne yataný seç.çünkü ata da kötü tüfek üretmiyor.bu iki güzide firmamýz bugün çoðu avrupa markanýn önünde.forum yorumlarýndan okuduðum kadarýyla da armsan ülkemizde bu konuda ilk sýrada ata ise ikinci sýrada geliyor.tabi bu arz-talep tabi birazda zevk iþi.þimdiden hayýrlý olsun.kolay gelsin...

Çevrimdýþý Ömer ÝNCÝR

• *
  • Ýleti: 64
  • Herkese Rastgele :)
« Yanýtla #2 : 17 Aðustos 2011, 11:17:55 »
ben de konu acmýstým phenoma ile ilgili. iki tüfeði yan yana bayide inceledim. ikisini de elime aldým , mekanizmalarýný kurcalaýdm , ama emin olun , phenomaya gönlümü kaptýrdým bende. phenoma bence suan yerli y.otolar içinde 1 numaraya sýçrar. hele birde ahþapýný ürettikleri zaman bu fiyata da alamayýz ,en az 1500 tl olur ....
þiddetle phenomayý tavsiye ederim
ömer ÝNCÝR
Armsan Phenoma Argentum & Sarsýlmaz Megastar 
Kurzhaar
1987 antalya

Çevrimdýþý Uður SAYAN

• *
« Yanýtla #3 : 18 Aðustos 2011, 22:40:03 »
ahþap deðil þuandaki plastiðe fonex kaplama birde neo lar kinetik sistemde çalýþýyor.ben kinetik sistemde bir tüfekalmak istiyorum bu yüzden çýkamýyorum iþte iþin içinden:)
Ugur SAYAN
1980 BOLU/ MUDURNU

Çevrimdýþý Ferhat DEMÝRCÝ

• *
  • Ýleti: 322
« Yanýtla #4 : 19 Aðustos 2011, 12:58:02 »
     Sevgili dostlar uzun süredir araþtýrýyorum vallahi ben bu iþin içinden çýmadým sizlerden görüþ almak istiyorum.
     Gelelim konumuza kinetik sistem bir ata neo almak istiyorum ve bu konuda karar kýlmýþtým ama sitede okudum þu armssana bir bakayým dedim süper bir alet yapmýþlar estetik olarak mükemmel görünüyor basettiðim tüfek phenoma(ama bu tüfek gazlý) bana bu konuda görüþlerinizi yazarsanýz çok memnun olucam saygýlar...

Uður bey aslýnda sorunuzun içinde cevabý yatýyor gibi kinetik tüfek istiyorum demiþsiniz bu anlamda neo öne çýkýyor..
þöyle birþey belki alýmýnýzda yardýmcý olabilir size þahþi tecrübelerim gazlý tüfeklerin kinetik tüfeklerden daha komforlu olduðu yönünde her nekadar kinetik almanýzdan yana olsamda gazlýlarýn komforunu aramýyor deðilim,[gazlýlardaki bahsettiðim komfor atýþ geri tepme ve 2. atýþý  hedefe yöneltebilme]    istisnalar = benelli comfortech bu komfora sahip ama oda pahalý )
   Ata neo yu 3 sezon kullandým gerçeten alýnabilecek kalitede bir tüfek tam tembel iþi bir sisteme sahip :) temizlik gerektirmiyor neredeyse. gazlýlarda bir süre sonra temizlik iþkence gibi geliyor bana.. :( bu yüzden tüfeklerimin nerdeyse tamamý kinetik sistem,  tesir vs. ile kafanýzý karýþtýrmayýn sonuç olarak zýrhla kuþatýlmýþ bir hedefe deðil
et ve kemikten kuþ vs av hayvanlarýna atýyoruz. bu yüzden tüfekleri yüzleme fýrsatýnýz varsa gidip yüzleyin hangisi yüzünüze vede  keyfinize,gözünüze  hitap ediyorsa onu tercih edin.. avcý tüfeðinin güzel olmasýnýda ister her nekadar çalýþma saðlamlýk vs önemli olsada psikolojik açýdan bunu da ister gönül diye düþünüyorum..
  Aþaðýdaki iki modeli 9 ayda piyasaya çýkacakmýþ ahþap olaný almayý düþünüyorum..

http://www.ataarms.com.tr/urunayrinti.php?catid=12&pg=1&direct=1&uid=130&tmd=
http://www.ataarms.com.tr/urunayrinti.php?catid=12&pg=1&direct=1&uid=119&tmd=

Phenoma ile ilgili yapýlmýþ olan reklam ve yenilikler bence armsanýn türkiyede her zaman yaptýðý ilk olma geleniðini sürdürüyor bir el kundaðý modeli yaptýlar neredeyse türkiyede tüm tüfekler ayný el kunadaðý ile üretilmeye baþlandý. ben araþtýrdýklarýna ve kendilerini güncellerdiklerine inanýyorum güzel tüfekler de yapýyorlar phenoma bunun bir ispatýdýr tüfeklerini öyle güzel tanýtmýþlar ki soracak soru kalmýyor kullanýcýya..  gecenlerde yine phenoma ile ilgili bir yazýda arkadaþlarýmýzý test yapmalarýndan bahsetmiþ bence gelinen nokta artýk bu fiþek testlerine tabi tutulup kullanýcýlara extra güven verilmeli arjantinde denenmeli demiþ bir arkadaþýmýzda çok doðruda demiþ geç bile kaldýlar.. ata firmasý 6000 testi yapýyor ayný þekilde stoeger de yapýyor firma ile görüþmelerimde öðrenmiþtim neden yayýnlamýyorsunuz diye defalarca söyledim fakat þirketlerde bunu bir artý olarak görmüyor yada tüfeklerine güvenemiyorlar..kaba saba rus mp 153 bile binlerce fiþek atarak tüfeðini test ederken biz hala yapýlanlarý izlemekle yetiniyoruz :)  þimdiden tercih edeceðiniz tüfek hayýrlý uðurlu olsun kazasýz belasýz bol avlar dilerim.
Saygýlar RASTGELE

Ferhat DEMÝRCÝ
1979 ADANA
[email protected]

Çevrimdýþý Uður SAYAN

• *
« Yanýtla #5 : 22 Aðustos 2011, 18:12:45 »
abicim ikinci linkteki tüfeði þuan fabrikadan alabiliyoruz ben aradým fabrikayý ama biraz beklememiz gerekiyormuþ.küçükte bir kapora tabiki.
Ugur SAYAN
1980 BOLU/ MUDURNU

• *
« Yanýtla #6 : 22 Aðustos 2011, 22:28:30 »
 Ahþap gri modelini bugün spariþ ettim. 2 güne kadar elimde olucak kafkas av markete geldi.71  namlu daha sitelerine koymadan ben aldým.

http://www.kafkasav.com/default.asp?git=9&urun=1815

fiyatý diðer neolara göre biraz farklý fakat üzerindeki teflon kaplama vs. için olsa gerek..
 Ürünleri hýzlý bir þekilde av camiasýna sunmalarý hoþuma gitti. 
Bu vesile ile bizim gibi kendileride avcý olan kafkas av yöneticileri Raþit ve Zafer beyleri tebrik ediyorum.

SAYGILAR RASTGELE
Ferhat DEMÝRCÝ
1979 ADANA
[email protected]

Çevrimdýþý Volkan KÖYDEMÝR

• Onursal Üyemiz
  • Ýleti: 6325
« Yanýtla #7 : 23 Aðustos 2011, 00:27:58 »
Ferhat kardeþim hayýrlý olsun :) Havada kapmýþýn gibi olmuþ. Elindeki otomatikler hep inertia oldu galiba. Fakat harbi güzel görünüyor. Bir at bakalým þu yavruyla da neymiþ öðrenelim ;)
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden deðil, seyirci kalýp hiçbir þey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdýþý Uður SAYAN

• *
« Yanýtla #8 : 23 Aðustos 2011, 00:48:26 »
iþte beniim tüfeðim.hayýrlý uðurlu olsun ama mutlaka yorum istiyoruz tüfek hakkýnda
Ugur SAYAN
1980 BOLU/ MUDURNU

• *
« Yanýtla #9 : 23 Aðustos 2011, 10:17:33 »
Ferhat kardeþim hayýrlý olsun :) Havada kapmýþýn gibi olmuþ. Elindeki otomatikler hep inertia oldu galiba. Fakat harbi güzel görünüyor. Bir at bakalým þu yavruyla da neymiþ öðrenelim ;)

Teþekkürler volkan bey.. 1 kaç  ay önce iwa  fuarýnda bu tüfeðin sentetiðin tanýtýldýðý videoyu izledim orda ben bu tüfeði alýrým demiþtim þakayla aynýsý olmadý ama ahþabýný aldým. elimde gazlý sadece browning gold var diðerleri hep inertia haklýsýnýz..tüfek gelir gelmez yayýnlarým ayrýca uzun uzun konuþuruz :) selamlar

iþte beniim tüfeðim.hayýrlý uðurlu olsun ama mutlaka yorum istiyoruz tüfek hakkýnda

Teþekkürler uður bey tüfek gelsede görsellik dýþýnda tüfeðin neredeyse her yeri eski neo ile ayný zaten resimleyip yayýnlarým buradan  zaten atýþ vs performansý ile beni etkileyen bir tüfek o  yüzden severek kullanýyorum ben neoyu ...

SAYGILAR RASTGELE

« Son Düzenleme: 23 Aðustos 2011, 10:18:46 Gönderen: Ferhat DEMÝRCÝ »
Ferhat DEMÝRCÝ
1979 ADANA
[email protected]