Merhabalar,
Marka :Huğlu 103 CE
Model : Poze
Namlu boyu : 71 cm, 61 cm
Namlu çapı : 12 kalibre
Şoklar : 3-1
Kullanım alanı : keklik, tavşan, bıldırcın
Ağırlığı ve temizlemenin gecikip paslanmasından başka bir problem yaşamadım.Katologtaki gr la tüfeğin gramı arasında tam 700 gr fark var.Hala kullanıyorum.
Marka :Beretta
Model : s 56
Namlu boyu : 67 cm
Şoklar : 4*2
Kullanım alanı : keklik, tavşan, üveyik
Klasik bir tüfek gayet memnunum.Hafif 3.050 kgr geliyor.mükemmel işçilik var.Kundak konusunda bana biraz kısa geliyor.Bütün bererttalarda bizim Türkiye deki avcılarda bu yaşanıyor diye duydum.
Marka :Sarsılmaz
Model :conkord otomatik
Namlu boyu : 61
Şoklar : sabit, uzantıları var
Hala tık yok çalışıyor.birazda benim titizliğimden heralde.Otomatik olduğu aklıma geldikçe temizlerim.Müsafir avcı arkadaşım gelidiğinde onlara veriyorum.Ben pozelerimden herhangi birini kullanıyorum.
Marka :Vursan
Model :otomatik
Namlu boyu : 61
Şoklar :Mobil şoklu döner başlıklı
Gayet memnunum.En düşük gr fişeklerde hiç sorunsuz çalışır.Askerde iken Bitlisten 99 yılında almıştım.Dipçikten yaylı.Şimdilerde firmalar bu sisteme geçmek için uğraşıyorlar.Gaz kanlalarının doulup fişek germesine hiç rastlamadım.Çalışma sistemi yüzünden almıştım.
Marka :Üzümlü Yıldız
Model :otomatik
Namlu boyu : 66
Şoklar : sabit, uzantıları var
95 yılında ilk tüfeğim.O zamanların en iyisiydi.Şimdilerde kurşun namlusu yaptırdım domuz avlarında kullanmayı düşünüyorum.
Son olarakta 4,5 mm çapta havalı tüfeğim var meraktan aldım çocukluktan kalma heves.herhangibir yerde kullanmıyorum.markası gamo dur.hedefe varışı çok iyi birde büyük dürbün aldım taktım havalı oluyor.
Alabilirsem rubust 222 almayı düşünüyorum Buralarda pek kullanacağimdan değil ama güzel tüfek en azından saçması zehirli modellerdendir.Herkese selamlar.