Sevgili avcı dıstlar epey zamandan beri sizlerle av anılarımı paylaşamadım,daha doğrusu paylaşmaya imkanbulamadım.Malum köyde oturmaktayım,bilgisayara ulaşmam biraz zor,inşallah yakın bir zamanda bu sıkıntıdan kurtulacağım.Sizlerle daha sık av anıları paylaşma imkana kavuşacağım.
Arasırada olsa internete girip avcı dostların av sezonunu nasıl geçirdiklerini öğrenmek istiyorum ama,bilhassa domuz ve tavşan avcılarında fazlaca bir hareketlenme göremiyorum.
Halbuse bu sezon gerek kanatlı avcı dostlar ve gereksede domuz ve tavşan avcıları açısından verimli bir av mevsimi olduğunu düşünüyorum.Bizim Karadenizde popilasyon biraz fazlaca ve avlarda bereketli geçiyor.
Bizler Bozkır avcıları derneği olarak haftaları hemen hemen hiç boş geçirmedik,üstüne üstlük.ben şahsen domuz avcısı olmama rağmen her hafta bir ikide çulluk vururyorum.
Kanatlı avcı dostlarımın hakkınıda gasbetmiş oluyorum ama,Bu sezon kanatlı avcı dostların KARAGÖZLÜLERİ Benim av sahalarımı mesken tuttular.Bayağada zevkli avı oluyormuş,Çünkü köpeğim olmayınca vurduğum çulluğu saatlerce aramak zorunda kalıyorum.
Domuz deseniz üçerli,beşerli,onarlı guruplar halinde kalkıyorlar ama,bizler her hafta av bulabilmemiz açısından bir iki domuzla yetinmek zorunda kalıyoruz.
Darası popilasyonu dostların başına diyor,görüntülerimizi sizlerle paylaşmak istiyorum,umarım beğenirsiniz.
Tüm dostlara sevgiler saygılar sunuyor,kazasız belasız nice mutlu avlar diliyorum.
jpg image hosting
image host
image hosting png
image host
image hosting jpeg