sn.HALİL BEY bahsetmiş olduğunuz grupman ve dayanıklılık testleri ile ilgili dökümanları bir an önce paylaşmanızı bekliyoruz... yoksa yazılıp çizilen her bilgi havada asılı kalacak acaba doğrumu değilmi vs.vs. bir sürü polemiğe neden olur diye düşünüyorum......
Hakan Bey grupman hakkında detaylı çalışma yapacağım. Şimdilik sizin için yurtdışındaki dergilerin ürünlerimiz ile ilgili yaptığı testlerden birkaç tanesini ekliyorum. Bunlardan birçok var elimde. Detaylı çalışmayı vaktim olunca yapacağım, biraz yoğunum.
Kendi yaptığımız denemeleri de ekleyeceğim, sadece bana biraz zaman verin ki hem teknik hem de görsel açıdan sizleri doyurucu bilgiler ekleyeyim.
İtalyan dergisi 36 pozemizi incelemiz, grupman hakkında bilgi veriyor.

İngiliz dergisi 12 cal. ejektörlü çiftemizi incelemiş. Grupman hakkında sol tarafa bakabilirsiniz. Ürünümüz genel anlamda 100 üzerinden 82 puan almış.

İtalyan dergisi yine 12 cal. trap modelimizi incelemiş. Grupman hakkında bilgi veriyor, fakat foto makinesi iyi çekmemiş, detay bilgi vereceğim.

Elimde döküman lar çok fazla, fakat düzenlemem gerekiyor, malum çalışıyorum, bir taraftan telefon bir taraftan sipariş vaktim az, vakit buldukça detaylı bilgi vereceğimi birkez daha söylemek istiyorum.
Hayırlı günler, saygılar...