Berk Bey sağolun karar vermiş değilim daha.. hayırlısı bakalım.namlu üst kısımdaki işlemelerin ve sauer yazılarının bir kısmı silinmiş.başka bölümlerde de bu silinmişlikler var.bu silinmiş bölümlerde metal görünüm olması gerekiyor ama resimlerde de gördüğünüz gibi öyle değil.namlu orjinal olmasına orjinal ama sonradan kaplanmış gibi
enjektörü çalıştıramadım ama aldığım abimiz 2 mt fırlatıyor demişti.salı günü yanıma gelecek soracağım kendisine.namlu altında çalışan bölümde de yazılar var ama okunmayacak şekikde silinmiş..
Volkan Bey sayenizde bulmaca soldan sağa yukardan aşağı dolmaya başladı :)kasanın altında D.R.G.M 321876 yazısı ve tilki ve ördek gravürü var.D.R.G.M 321876 ayzısının anlamı 1907 yılında alınan patent numarası.
1891-1939Crowned U with crown represents “Untersuchung” equals “view”.
In some cases U with eagle. The difference between crown and eagle is not known.
Definitive proof and definitive proof on guns in final state together with crowned B ( 8 ).
replaced 1912 by no 17 for Nitro proof, but was still valid until 1939 as final black powder proof
1891-1945 Proof on choked barrel
U üzeri taç gibi işareti net görüyorum W üzerindekini net göremiyorum.ama bu işaretlerin olduğu dönem 1891-1945 yıları arası.1945 den sonra doğu almanyada üretilenlerde U ve W var ama üzerindeki taclar farklı ve taç üstünde haç var..