Gönderen Konu: SATILIK İLANLARI HAKKINDA  (Okunma sayısı 22692 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Ynt: SATILIK İLANLARI HAKKINDA
« Yanıtla #50 : 23 Eylül 2012, 22:59:25 »
Enes bey askerliğinizi hayırlısı ile tamamlayıp gelince kaldığımız yerden devam ederiz inşallah...
Yol kenarında han kurarsan Mimarı çok olurmuş, taş taşıyan senden başka kimse olmazmış ! elini taşın altına koyan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #51 : 24 Eylül 2012, 00:13:01 »
moderatörlüğe aday idim ancak bu işi uzun bir süre yapmış sayın Emin VURAL ile  Alkan YOKSUL arkadaşlarımız. bazı durumlarda telefonlar edilip tehditler küfürler savurulduğunu söylediler bu durum kararımı gözden geçirmeme sebep oldu. bana küfür edip tehdit edecek şahısa feleğin oğlu olsa gününü gösteririm hayatta kaldıramadığım ve tahammül edemediğim şeylerdir. küfür etmek tehdit savurmak bunlar benim için KAN DAVASI sebebidir. bu konularda kendime hakim olacağıma inanmıyorum elim sonuçları olur. bu nedenle bu görevden affınızı istirham ediyorum. klavye efeleri klavye avcıları klavye tüfekçi ve köpekçileri ile elinin yapamadığını diliyle yapmaya çalışanlar benden uzak olsun....
bu arada bir özeleştiri yapmak istiyorum.
bu konuyu açmakla iyimi ettim kötümü ettim inanın onuda artık kendi kendime sorguluyorum.
herkese saygı ve selamlarımı sunarım...
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Ali EDİZ

• *
« Yanıtla #52 : 24 Eylül 2012, 00:57:23 »
Eğer bir faydamız dokunacaksa bu görevi yapmaya talibim zamanım müsait köpekler bölümünde yardımcı olmaya çalışırım .
Ali EDİZ
1977
 ANKARA

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #53 : 24 Eylül 2012, 07:29:23 »
Emin abinin yorumu okudum cinler tepemde fink atmaya başladı...Ben adama  hizmet ediyim adamda bana mesajla sövsün,o adama gidip etek giydirmeyen İlyas etek giysin..Yapacak arkadaş varsa buyursun yanındayım.Yoksa ben talibim ben YAPARIM...
ER MEYDANINDA,KILIÇ ARKADAN SALLANILMAZ
İlyas ISI Kırıkkale -keskin
Kan ve kemik tüm insanlarda bulunur ; Farklı olan yürek ve niyettir...
0545 768 64 63

Çevrimdışı Raha BOLAT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #54 : 24 Eylül 2012, 09:02:29 »
Gerçekten zor iş,mod arkadaşlar şimdiye kadar çok istikrarlı götürdüler,takdir etmek lazım. Ben haddim olmayarak Volkan abiyi(KÖYDEMİR) önerecektim ama o zaten yönetici görünüyor.
Raha BOLAT
1977 kırıkkale

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #55 : 24 Eylül 2012, 12:46:16 »
Enes bey askerliğinizi hayırlısı ile tamamlayıp gelince kaldığımız yerden devam ederiz inşallah...
Yol kenarında han kurarsan Mimarı çok olurmuş, taş taşıyan senden başka kimse olmazmış ! elini taşın altına koyan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz...
sn.KANDEMİR
bu konuda siteye bir katkım olsun isterdim ancak
Teknik donanımımın yetersizliği  ve laf söz anlamaz insanlara karşı bir anda zıvanadan çıkabilen asabi yapım nedeniyle bu görevi üstlenebileceğimi sanmıyorum ALLAH sizlere kolaylık versin... SELAMLAR.....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
« Yanıtla #56 : 24 Eylül 2012, 12:57:37 »
Sevgili Suat İlan bölümü konusunda adımı zikretmişsin.

Y.Otomatik tüfeklerden,

Yivli Silahlardan anlamam.

Çift kırma tüfeklerden bilgimiz düzeyinde biraz görmüşlüğümüz ve aşinalığımız bulunmakta.

Silahlar ile uğraşmayı severim fakat insanlar ile uğraşmaktan asla hoşlanmam.

Bu konuda teklif edeceğim kişiler nerede ise red etmiş. Tuncay Kahraman dan haber bekliyoruz.

Ya da hiç ses etmeyin şimdiki mod da bu yüzden istifa edip, ortalık boş kalmasın.
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #57 : 24 Eylül 2012, 14:05:39 »
ramazan bey yeterli bilgiye sahip olduguma inansam bir saniye düşünmezdim,hariçten gazel okumak gibisi yok ) ),ama tüfekler kısmına volkan demirel arkadaşımız biçilmiş kaftandır... 
--------------------------------------------------------------------------------
volkanı demirel yapmışım özür dilerim ,volkan  köydemir olarak düzeltiyorum...

1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #58 : 24 Eylül 2012, 16:50:33 »
Sevgili Suat İlan bölümü konusunda adımı zikretmişsin.

Y.Otomatik tüfeklerden,

Yivli Silahlardan anlamam.

Çift kırma tüfeklerden bilgimiz düzeyinde biraz görmüşlüğümüz ve aşinalığımız bulunmakta.

Silahlar ile uğraşmayı severim fakat insanlar ile uğraşmaktan asla hoşlanmam.

Bu konuda teklif edeceğim kişiler nerede ise red etmiş. Tuncay Kahraman dan haber bekliyoruz.

Ya da hiç ses etmeyin şimdiki mod da bu yüzden istifa edip, ortalık boş kalmasın.
osman abi yazdığım isimleri bende  iyi takip ediyorum.öyle işkembeden  sallayıp yazan isimler değil.zaten bir insanın  bütün tüfekleri kullanması yada hepsi  hakkında bilgi sahibi olması imkansız.mevcut  mod  arkadaşlarda sıkıntı yok.gayet iyiler ancak bu kazan kaynatan  bölüm açılırsa  buraya bir iki takviye  daha isteyebilir.bende mevcut kadroda konuya hakim olarak sizleri düşünmüş ve bu fikrimi beyan etmiştim.ama insanlarla uğraşmak hakketten zor.sizde  haklısınız.tuncay bey de bu  görevi en iyi yapacak isimlerden  biri umarım talipli olur.selamlar  rasgele.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #59 : 25 Eylül 2012, 16:02:02 »
Kıymetli dostlar, öncelikle henüz bir karar verilmediğini belirtip, daha önce yazdığım bir düşüncemi tekrar paylaşmak istiyorum. Bu ilanlarn altına yorum yazmanın yarattığı sıkıntının, ilan veren ve alan arasındaki "alışveriş" nedeniyle meydana geldiği konusunda aynı görüşteyiz sanıyorum. Tek tük yabancı forumlarda da ilan köşelerine rastlıyorum. Görebildiğim ve hatırladığım kadarıyla hiçbirinde satılanla ilgili eleştiri veya fiyat teklifi yoktu. Yazılan mesajlar: "size özel mesaj gönderdim, gördünüz mü" veya "tüfek satıldı mı" veya "modeli nedir" veya "satılmıştır" benzeri şeyler. Rastladıklarımın içinde fiyat veren, tüfek boyanmış mı, kırık mı vs diye soran veya benzeri yorumlar yoktu.

Düşünün ki tüfeğinizi satmak istiyorsunuz(köpek de olabilir), birisi bu tüfeğin yenisi falanca yerde daha ucuz diye yazmış. Veyahut bilmeden başka model sanmış, kırık, çizik sanmış eleştirmiş veya daha başka şekilde, yanlış yönlendirecek mesajlar yazmış olsa herkes serinkanlılıkla cevap verebilir mi? Daha kötüsü, husumetle  kötülemek için kasıtlı yazmışsa ne olacak?

Silahlar hakkında bilgi edinme açısından faydalı görülebilir ama o silah hakkında söylenmesi gereken olumsuz yorumlar da olabilir. Yani mesela, gerçekten dostunuza önermeyeceğiniz bir özelliği olabilir ama alacak kişi için önemsiz sayılabilir. Ne gibi? Tüfek bozulursa tamiri çok zor olacaktır, fabrikası kapanmıştır, parçası yoktur, o haline göre pahalıdır... vs. Bu gibi bilgileri ilanın altına yazmak istemem şahsen. Bunun aksine silaha hak etmediği övgüler de sıralanabilir. Öyle inanılabilir ki, bir sonraki ilanda aynı özellikteki silah birdenbire pahalanıverir. Satana şimdilik kazandırır ama ya sonrası...? Ya sonraki alışverişler?

Bunları düşünerek, ben ilanlar açılsa bile çok seçerek ve dikkatli, seviyeli, düşünerek yorum yazılması gerektiğini düşünüyorum. Böyle yazılsa bile her yorumun yazanın maksadını tam açıklayabileceğinden de şüpheliyim. Çünkü yazıyla ifade zordur.

Özetle, ilanların yorum yazmak için pek iyi bir yer olmayacağını düşünüyorum. Moderatörleri üzeceği, birbirimizi üzeceğimiz ve istemeden de olsa forumdan uzaklaştırmalara neden olabileceğini de düşünmek gerek. Ben son kararımı vermedim. Yönetici arkadaşların da son kararını bilmiyorum. Sadece şu an düşündüklerimi yazdım. Yanlış mı düşünüyorum, doğru düşünüyorsam çare ne olabilir; fikri olan eleştirebilir.
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2012, 16:04:36 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Bülent SÖNMEZ

• *
« Yanıtla #60 : 25 Eylül 2012, 18:20:00 »
sitenin en faal bölümleri yoruma kapatıldı... yıllardır  düşündüklerimi direk yazan bir üye olmama ragmen,tartışma degilde hırlaşmamız üçü dördü geçmez,buda normaldir,hiçkimseye kinim nefretim yok..... bu hırlaştıgımız arkadaşlarla yüzyüze tartışmış olsaydık hırlaşmayada gerek kalmazdı,eminim benim durumumda çok arkadaş vardır....
iyi yönetilebilirse bu bölümlerin açılmasında tüm üyelerin menfaati vardır.. bilgi paylaşım küçük tartışmalardan dogan dostluklar,güvenli alışveriş vsvs...... baş agrıttıgıda dogrudur :))bu bölümlere saglam çelik gibi sinirlere sahip moderatörler aranıp bulunmalı :)) :))...
Mustafa abi avlak gibi köpek ve tüfek satış ilanları bol olan bi sitede 1 tane mod. Bu işi çözemez diye düşünüyorum  ama yorum lara açık olması gerekiyomu derseniz evet olması gerekiyo bencede ama bu demek deyildirki bu silah beş para etmez fiyat çok uçuk yada köpek kırma gibi görünüyo yazılar yazmakiçin açılsın kullanan ustalardan bilgi almak sağlamlıgı açısından fikir  edinmek gibi şeyler için açılmalı ve bence tüfek bölümüne senden Başka mod. Adayıda yok gibi hakketen her modelden haberdar sın köpek işi ise biraz daha sakıncalı kavga gürültu olasılıgı yüksek bi bölüm bizzat içindeyim biliyorum çünki bu bölüme taviz vermeyen 2 mod. Yada yönetici bu işi çözer bence zamanı bol olan 10 dk. Bir konturol edebilecek  tabi etki ve baskı altında kalmadan tarafsız birileri Özhan abi nin yanına bi yardımcı ile bu iş olur kızma sakın özhan abi köpeklere olan ilgi ve bilgini biliyoruz hepimiz  :) zamanda ayıra biliyosun gibi bide akşam vardiyasına birini bulun da   kilitler kırılsın artık :)
Bülent SÖNMEZ
1982 İSTANBUL

Çevrimdışı Kerim AVCI

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #61 : 01 Ekim 2012, 23:29:55 »
Mustafa abi avlak gibi köpek ve tüfek satış ilanları bol olan bi sitede 1 tane mod. Bu işi çözemez diye düşünüyorum  ama yorum lara açık olması gerekiyomu derseniz evet olması gerekiyo bencede ama bu demek deyildirki bu silah beş para etmez fiyat çok uçuk yada köpek kırma gibi görünüyo yazılar yazmakiçin açılsın kullanan ustalardan bilgi almak sağlamlıgı açısından fikir  edinmek gibi şeyler için açılmalı ve bence tüfek bölümüne senden Başka mod. Adayıda yok gibi hakketen her modelden haberdar sın köpek işi ise biraz daha sakıncalı kavga gürültu olasılıgı yüksek bi bölüm bizzat içindeyim biliyorum çünki bu bölüme taviz vermeyen 2 mod. Yada yönetici bu işi çözer bence zamanı bol olan 10 dk. Bir konturol edebilecek  tabi etki ve baskı altında kalmadan tarafsız birileri Özhan abi nin yanına bi yardımcı ile bu iş olur kızma sakın özhan abi köpeklere olan ilgi ve bilgini biliyoruz hepimiz  :) zamanda ayıra biliyosun gibi bide akşam vardiyasına birini bulun da   kilitler kırılsın artık :)

Site yönetimi neder bu işe ama akşam vardiyasında da ben elimden geleni yapmaya çalışırım
Kerim AVCI
1985 Merzifon/AMASYA          0555 714 41 77

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #62 : 01 Ekim 2012, 23:59:11 »
Yeni moda iş ilanlarında derler ya ''Bizim İle Çalışacak Güler Yüzlü Takım Arkadaşları Arıyoruz'''
Bizimki de o mesele arkadaşlar.. :)
Yukarıda yazılanlara baktığımda herkes olumsuz bir durum karşısında kendine hakim olamamaktan korkuyor..Haklılar da..Senelerdir ne insanlarla karşılaştık :)
Fakat umuyorum ki özellikle ilanlar konusunda Emin abiye yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka çıkacaktır.. ;)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
  • 05347677315 TOROS KARTALI
« Yanıtla #63 : 02 Ekim 2012, 01:49:28 »
Bu moderatörlük nasıl bişey acaba ;),işin sonu küfüre dayanmayacağını bilsem seve seve yaparımda :),tutar birisi beş paralık bişeyin derdine bizede kalaylar,ondan sonra çık Mut'dan memleket memleket adam ara :D.
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #64 : 02 Ekim 2012, 09:53:14 »
Yeni moda iş ilanlarında derler ya ''Bizim İle Çalışacak Güler Yüzlü Takım Arkadaşları Arıyoruz'''
Bizimki de o mesele arkadaşlar.. :)
Yukarıda yazılanlara baktığımda herkes olumsuz bir durum karşısında kendine hakim olamamaktan korkuyor..Haklılar da..Senelerdir ne insanlarla karşılaştık :)
Fakat umuyorum ki özellikle ilanlar konusunda Emin abiye yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka çıkacaktır.. ;)

BU ÇOK ZOR GÖREVİ!! YAPACAK ARKADAŞA BAŞARILAR!!:) :) :) :) :)
ER MEYDANINDA,KILIÇ ARKADAN SALLANILMAZ
İlyas ISI Kırıkkale -keskin
Kan ve kemik tüm insanlarda bulunur ; Farklı olan yürek ve niyettir...
0545 768 64 63

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #65 : 02 Ekim 2012, 11:06:44 »

Bülent kardeşim bunda kızılacak bişey yokki neden kızayım.
Taviz ve Tevazu herzaman suistimale zemin hazırlar,kuralları tüm ilanlar üzerinde olduğu gibi kimseyi ayırmadan kayırmadan uygulamak takdir edersinki çok zor bir durum,zira taviz ve tevazu gösterilmediğinden menfaatlere ters durum oluşuyor biranda çok samimi arkadaşın veya hiç yüzyüze gelmediğin insanlar ile karşı karşıya kalabiliyorsun.Yaptığımız vazifeyi gönül işi olduğu için yapıyoruz,bu işi gönülden seve seve yapabilecek zaman ayırabilecek,her ne olursa olsun idare edebilecek arkadaşla birlikte çalışmak benide çok onurlandırır.Ben hazırım bu görevi alabilirim diyebilecek arkadaşıma alışana kadarda elimden gelen hertürlü yardımıda yapmaya hazırım.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Bülent PEKPAK

• *
« Yanıtla #66 : 02 Ekim 2012, 11:14:43 »
Yapacak arkadaşa Allah sabır versin bizler elimizden geldiğince yardımcı oluruz.Ama zor iş mod olmak.
Bülent PEKPAK
1978 KÜTAHYA

Çevrimdışı Bülent SÖNMEZ

• *
« Yanıtla #67 : 02 Ekim 2012, 17:32:58 »

Bülent kardeşim bunda kızılacak bişey yokki neden kızayım.
Taviz ve Tevazu herzaman suistimale zemin hazırlar,kuralları tüm ilanlar üzerinde olduğu gibi kimseyi ayırmadan kayırmadan uygulamak takdir edersinki çok zor bir durum,zira taviz ve tevazu gösterilmediğinden menfaatlere ters durum oluşuyor biranda çok samimi arkadaşın veya hiç yüzyüze gelmediğin insanlar ile karşı karşıya kalabiliyorsun.Yaptığımız vazifeyi gönül işi olduğu için yapıyoruz,bu işi gönülden seve seve yapabilecek zaman ayırabilecek,her ne olursa olsun idare edebilecek arkadaşla birlikte çalışmak benide çok onurlandırır.Ben hazırım bu görevi alabilirim diyebilecek arkadaşıma alışana kadarda elimden gelen hertürlü yardımıda yapmaya hazırım.

abi bu site tuncay bey in bildiğim kadarıyla yannış sa düzelt beni bu site de her site gibi bi kural konmuş uyulmayan ilanlar kişi ye yönelik kötü yazılar yazanların yazısı siliniyo uyarı alıyo yahut kaydı siliniyo vs  Tuncay bey bu kurallara uymayan gider derse ben kimsenin itirazı olamaz senin dükanında senin istemedigin hoşuna gitmeyen huzursuzluk çıkaran eleman çalışa bilirmi hayır buda bunun gibi bişey ne olur bayagı elenir belki üyeler ama 14000 kişi lik form dada pek m6im deyil 1000 kişi bence huzur ve muhabbet gelecekse kavga azalacaksa katı kural şar kurala uymayan gider dayanak patron böyle iştiyo polimiye gerek yok mod. Larda yöneticilerde iş bider siz bizlerden büyüksünüz tecrube de çok eminim ama bu bir naciz hane fikir dir eski sürtüşmeye düşen mod. Lar yerine yeni yüzler arkadaşlar kimseyle sorun yaşamamış kişiler secilmeli ki eski husimetler tekrarlamasın derim ben dahada karış mam :)
Bülent SÖNMEZ
1982 İSTANBUL

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #68 : 02 Ekim 2012, 18:05:24 »
abi bu site tuncay bey in bildiğim kadarıyla yannış sa düzelt beni bu site de her site gibi bi kural konmuş uyulmayan ilanlar kişi ye yönelik kötü yazılar yazanların yazısı siliniyo uyarı alıyo yahut kaydı siliniyo vs  Tuncay bey bu kurallara uymayan gider derse ben kimsenin itirazı olamaz senin dükanında senin istemedigin hoşuna gitmeyen huzursuzluk çıkaran eleman çalışa bilirmi hayır buda bunun gibi bişey ne olur bayagı elenir belki üyeler ama 14000 kişi lik form dada pek m6im deyil 1000 kişi bence huzur ve muhabbet gelecekse kavga azalacaksa katı kural şar kurala uymayan gider dayanak patron böyle iştiyo polimiye gerek yok mod. Larda yöneticilerde iş bider siz bizlerden büyüksünüz tecrube de çok eminim ama bu bir naciz hane fikir dir eski sürtüşmeye düşen mod. Lar yerine yeni yüzler arkadaşlar kimseyle sorun yaşamamış kişiler secilmeli ki eski husimetler tekrarlamasın derim ben dahada karış mam :)

Bülent kardeşim bu site dostluklar ve paylaşımlar üzerine kurulmuş bir sitedir ve bu site sayesindede ben dahil herkez muhteşem dostluklar kurmuş ve keyifli avlar yaşamışlardır.
Bu sebepten dolayı amacımız dostluk olduğu için kimseyi kaybetmek taraftarı hiçbir zaman olmadık, siteden uzaklaştırmak veya üyeliğini sonlandırmak kişiye bu şekilde kural uygulayıp rencide etmek asla uslübumuz olmadı fevkalade durumlar haricinde.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Bülent SÖNMEZ

• *
« Yanıtla #69 : 02 Ekim 2012, 18:31:38 »

Bülent kardeşim bu site dostluklar ve paylaşımlar üzerine kurulmuş bir sitedir ve bu site sayesindede ben dahil herkez muhteşem dostluklar kurmuş ve keyifli avlar yaşamışlardır.
Bu sebepten dolayı amacımız dostluk olduğu için kimseyi kaybetmek taraftarı hiçbir zaman olmadık, siteden uzaklaştırmak veya üyeliğini sonlandırmak kişiye bu şekilde kural uygulayıp rencide etmek asla uslübumuz olmadı fevkalade durumlar haricinde.

bende son sözüne giren arkadaşlar için onu yazmıştım abi kimse üyesini kaybetmek istemez son care bu ise başka tabi toplasan 10 site var herkez bikaçına üye zaten ama kafası uydugu sitede faal yada mutlu sonuç ta herkez bi av tutkusu paşınde buralara takılıyo hoş güzel muhabbetler oluyo amaç hep aynı kimseyi kırmak rencide etmek için değil sadece sizlerin bu güzelliklerin ön plana çıkmasında yapacagınız çalışma çürük dişi 2 şekilde kurtarırsın 1. Dolgu yapar düzene sokarsın diyerlerine atlamaz yahut sonçare çeker kurtulursun yerine yenilerini yaptırırsın bunun başka yoluyok bence sapreder dayanırsan diyer iyilerinide kaybedersin özhan abim
Bülent SÖNMEZ
1982 İSTANBUL

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #70 : 03 Ekim 2012, 01:29:25 »
bende son sözüne giren arkadaşlar için onu yazmıştım abi kimse üyesini kaybetmek istemez son care bu ise başka tabi toplasan 10 site var herkez bikaçına üye zaten ama kafası uydugu sitede faal yada mutlu sonuç ta herkez bi av tutkusu paşınde buralara takılıyo hoş güzel muhabbetler oluyo amaç hep aynı kimseyi kırmak rencide etmek için değil sadece sizlerin bu güzelliklerin ön plana çıkmasında yapacagınız çalışma çürük dişi 2 şekilde kurtarırsın 1. Dolgu yapar düzene sokarsın diyerlerine atlamaz yahut sonçare çeker kurtulursun yerine yenilerini yaptırırsın bunun başka yoluyok bence sapreder dayanırsan diyer iyilerinide kaybedersin özhan abim

ET TIRNAKTAN AYRILMAZ SEVGİLİ KARDEŞİM BÜYÜKLERİMİZ BÖYLE DER.

Önemli olan en güzel şey orta yolu bulabilmek
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Fazlı BOZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #71 : 03 Ekim 2012, 10:26:24 »
Sevgili Dostlar verilen kararlara saygı duymak durumundayız,ancak tartışmalarında makul,mantıklı,şahısları kırmıyacak,konuyu kişiseleştirmeden toplum yararına olduğu sürece yapılmasından yanayım.
Site hepimizin,hepizinde bilgiye ihtiyacımızvar.Birbirimizin değerli görüşlerinden yararlanmamızdan doğal daha ne olabilirki.Her şey paylaşıldıkca güzel plur.
Tüm Biligi Paylaşımında bulunan değerli dostlara selamlar olsun.
Fazlı BOZ
1949 Eynesil GİRESUN

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #72 : 04 Ekim 2012, 19:48:00 »
İlanlar hakkındaki görüş alışverişi tavsiyeler öneriler doğrultusunda yönetim  ilanları yoruma açarak kilitleri kaldırmıştır.
bunun yanında anket düzenlenmiş olup görüşlerimizi değerlendirmek amaçlanmıştır.. şu anda ankette ............ açık ara önde
Arkadaşlardan istirhamım seviyeli bir üslup kulllanarak kırmadan incitmeden yorumlarını yapmalarıdır. bu bölümlerdeki inşallah olmaz ama olumsuzluklara karşı moderatör arkadaşlara yardımcı olmalı destek vermeliyiz. şimdiden herkese teşekkür eder. HAYIRLI OLMASINI dilerim...
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2012, 22:14:40 Gönderen: Özhan KELEŞ »
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN